Здравейте , искам да Ви попитам за добър гинеколог в Перник ???
Ако имате някакви впечатления от лекари от Перник , моля Ви да ги споделите.
Аз единствено съм чула добри отзиви за Галева.
Здравей , Rali,
Виждам че още никой не ти е отговорил.Явно перничанки тук във форума са малко.Аз също съм чувала доста добри думи за д-рГалева, а и апаратурата и е доста добра( нова и модерна).Що се отнася до други добри специалисти-гинеколози в нашият град
и аз съм изправена пред същата дилема
Ще се опитам накратко да ти опиша моята одисея с Пернишки специалисти.
От няколоко години насам съм обиколила всички"специалисти" Не че са много.Ходила съм при д-рЛазов( тогава бях със силен кръвоизливслед15дневно закъснение на М,3 бр
и накрая не ми постави диагноза.Изписа ми дуфастон, М спря и от там нататък се нормализира)Повече не се върнах при него.Наскоро една приятелка беше с подобен проблем отиде на преглед при него и неостана доволна от отношението и т.н.Мисля си ,че вече го е ударил на печелбарство.
Преди 2,5г ( ануари 2004г) имах отново проблем и ми препоръчаха д-р Крумова.Отидох при нея, откри раничка на шийката на матката -изгори я; прецени че левият яйчник е уголемен и 3м ме тъпка с хормонални таблетки, та да ме лекува.На последната консултация каза че всичко е наред и вече можем да продължим опитите за бебе
През януари 2005г се появи отново същото нарушение в цикъла ми.А сега накъде
Препоръчаха ми д-рКаменка Йорданова- работи в софийска АГ и тук в Перник държи кабинет.Отидох при нея и тя установи старо възпаление (от около 1г според нея)което не било лекувано и придърпало матката в дясно.Помислих си "Е,браво на Крумова!" На всичкото отгоре раничка на нераждали жени не се гори
Започна се лечение, контролни преглледи и т.н. В началото бях доволна-лекарката беше много внимателна, обясняваше ми подробно всичко.Реших че това е моят гинеколог.Тази година (м. май)трябваше да отида на профилактичен преглед и естествено отново при д-р Йорданова.НО!Нещата вече се бяха променили.Да не говорим че апаратурата която ползва е торкоа остаряла че нищо не се вижда на монитора.Налагаше се да поглъщам по 3-4л вода преди преглед.А накрая сестрата ми заяви "..и следващият път ела бременна"Като че ли аз не го искам и се мъкна по доктори просто ей тъй от скука.
Сега се чудя и се мая къде да отида.На кой гинеколог да се доверя. Мисля че остава единствено Галева.Поне за нея не съм чула лоши отзиви(все още)Е ще трябва да извадя 25лв за УЗ , но какво да се прави.Така че моят съвет е да не търсиш друг гинеколог ,да отидеш направо при нея.Трябва само да знаеш че тя не работи с НЗОК
получи се малко дълъг пост.Дано съм ти помогнала.