0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Erma

Имах киста на яйчника преди 5г.Правиха ми операция и ми отстраниха кистата и яйчника.После се почви киста и на другия.От тогава пия противозачатъчни, като правя почивки от 3,6 и 12 мес.И всичко е ОК.До днес.От 10месеца взимам жанин.Цикълът ми трябва да започне на 14 този месец а на мен ми идва днес но слабо.От две седмици съм на диета, която включва обяд - две сварени айца,вечеря- месо със салата.Възможно ли е това да е причината.Имам още 5 опаковки за приемане трябва ли да ги спра и трябва ли да започна следващия прием след 8 дни?Ако някой знае моля да ми помогне.Много ви благодаря.
« Последна редакция: Октомври 07, 2006, 19:37:14 pm от Lali »
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Незная какво става.Моля помогнете!
« Отговор #1 -: Октомври 07, 2006, 18:49:27 pm »
Спри диетата.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Октомври 07, 2006, 19:35:57 pm »
От диетата е. Спри и жанина, няма смисъл щом ти е дошло.
*

ерма

« Отговор #3 -: Октомври 07, 2006, 19:44:43 pm »
аз вече пих за тази вечер.много съм притеснена.ако го спра сега кога трябва да започна следваща опаковка?може ли това да е признак на бременност или киста?Честно казано незнам какво да мисля във форума чета че на много момичета им се е случвало,но какво трябва да се направи?Ако знаеш нещо моля те кайи ми.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Направи тест за бременност.
Пия ги по указанието- 21 дни.След последното хапче което пия в сряда ми идва след два дни т.е. в петък.Цикълът ми тряе около три дни т.е. до неделя и от четвъртък / на 8 ден/ започвам новата опаковка. Аз почти съм се успокоила няма нищо страшно. Странното е как може да ми идва по-рано при положение че взимам жанин това немога да си обясня а и в упътването пише че ако спреш или пропуснеш хапче в третата седмица просто хвърляш опаковката броиш 7 дни и на 8 започваш нова.Така че ги спирам от днес а от следващата неделя започвам нова.През това време ще отида и на лекар.Мисля че така е най правилно.Ти как мислиш?
Здравейте,
Току що се регистрирах във форума. Ще се радвам, ако мога да ви помогна с инфо.
Моя близка от Ловеч има подобна на вашата съдба. Имала е киста на яйчника, която е била оперирана. Наскоро й се появява нова киста на другия яйчник и тя успя да се отърве от нея за около 2 месеца. Можете да си поговорите с нея на     Skype:  Biserka Lovech

Може да ви е от полза нейния опит.
Отидох на лекар.За съжаление на на този който исках защото свободни дни имаше чак следващата седмица, за това отидох в частната св. софия /където май вече никой неходи/ та каза ми че било нормално, добре било че съм спряла лекарствата щом ми е дошъл цикъла И НАЙ - СТРАННОТО ми каза да започна следващата опаковка в събота, което ми прави почивката не 7 а 6 дни, така тои бил съветвал всичките си пациентки по-лесно се било помнело.Това ми се струва странно.Немислите ли.До сега винаги съм правила почивка 7 дни а на 8 ден пия първото хапче, така пише и в упътването.Мисля да си продаължа по стария начин.А следващата седмица ще отида на гинеколога на който исках.Така и неможах да си намеря добър гинеколог тук :-(