И ние днес приключихме с операцията. Момичета, направо си глътнах езика като видях мъжа си. Все и едно излизаше от кафене!
Нищо не му личеше, освен леко патешката походка. При нас има друг проблем. Снощи моята половинка вдигна 38 градуса и направих един кратък курс за сваляне на температура (нали днес трябваше да се яви гладен и жаден и няма право на сутришно харче). Тази сутрин хиляда пъти му повторих да каже на Кацаров за температурата. И познайте дали е казал - естествено, че не! Как да не се ядосаш! На връщане в колата отново вдигна 37.7. Когато осетих, че упоиката отшумява се опитах да му дам течен аналгин, за което бях критикувана, че нося цяла аптека.
В епикризата е записано: при болка - aulin до 2т. дневно след храна и течен аналгин. (не че не носих и аулин...) За тези на които им предстои операция: силно ви препоръчвам да носите обезбобяващи лекарства.
Телеца си показа ината, не ме послуша и съжалява за това. Пи течен аналгин едва след като започна да се превива от болка. Е, пи и парацетамол...
Не искам да ви притеснявам, че се е появила силна болка. Като се замисли човек все-пак е операция! Мисля, че бързо ще отшуми.
Иначе много е доволен от Кацаров, сестрите, обстановката и не на последно място от хигиената.
Силно се надявам да има ефект от цялата тази работа. Смути ме само това, че Кацаров не му е предписал никакви лекарства. Може би така трябва. Аз мисля да не му давам никакви витамини. С химията сме напред. Десет години пие лекарства без прекъсване. Имаше години през които пиеше лекарства под схема. Стигал е до 13 таблетки на прием. Вече не помня всички лекарства. Жал ми е за него.
Моля се това да е краят на мъките ни.