0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Здравейте,аз съм нова тук
« Отговор #20 -: Октомври 18, 2006, 18:07:17 pm »
По-добре ще е да казват истината, защото някои от нас нямат много време за напразни надежди  :(

lb2f
« Отговор #21 -: Октомври 18, 2006, 21:39:59 pm »
Здравей Карелия.Аз трудно мога да се подведа,но напоследък постоянно ме подвеждат служители от каквито и да било учреждения.И въпреки преживяното от мен(а аз не съм описала покъртителни подробности от престоя си при този ПРОФ.),се опитвам да гледам на живота по-ведро.Имам надежда,че ще постигна най-голямата за мен мечта.Ще се радвам да се запознаем,за да получа повече информация за ин витро-процедурата,а и не само затова.Ако имаш идея как да се свържем ми пиши на лични.
« Последна редакция: Октомври 18, 2006, 21:42:26 pm от slavenav »

*

veni

« Отговор #22 -: Октомври 23, 2006, 02:55:52 am »
Здравейте аз също съм нова.Тази година имаше два приема на документи. Единият беше в началото на годината и приключи някъде март месец.Наложи се да чакаме септември. На 1.09 бях първа пред ЗК.Когато ги подавах жената ми каза че има семейства които чакат одобрение още от март.Посъветва ме да се въоръжа с търпение.По принцип трябва да дадат отговор в рамките на 45 работни дни но уви. Продължаваме да чакаме.Както върви мирише ми на януари февруари.Така че мила въоръжи се с търпение.Предполагам че в началото на другата година ще има нов прием.Пожелавам ти успех.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #23 -: Октомври 23, 2006, 09:57:39 am »
Когато ги подавах жената ми каза че има семейства които чакат одобрение още от март.Посъветва ме да се въоръжа с търпение.По принцип трябва да дадат отговор в рамките на 45 работни дни но уви.
По-добре ще е да казват истината, защото някои от нас нямат много време за напразни надежди  :(
:( Знам каква е процедурата и защо са и казали,че ще и се обадят.Просто не са искали да и кажат истината,че пари няма,а в РЗОК са само пощенска кутия и никой за нищо не ги пита.
:bad_idea: :bad_idea: :bad_idea:Навсякъде гледат да се "отърват"от нас ,сякаш сме прокажени! :(И ни съветват да сме търпеливи...Докога... :(