0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Pomooosht
« -: Октомври 11, 2006, 15:57:14 pm »
Mooolq  za syvet kym edna neveja :)
Bremenna sym syvsem v nachaloto(5g.s)..Poluchih nqkakvo  leko zacapvane...Izchetoh vsichko ,koeto namerih ,no..Razlichnoto pri men e tova,che zacapvaneto ne beshe ot kryv,a neshto s kafenikav cvqt..Syvsem malko beshe.Moje li da e ot fitnesa,zashtoto az vse oshte hodq,no sym mnogo vnimatelna..Polzvam osnovno veloergometyra i stepera i ne se tovarq.V petyk shte hodq na lekar,no ne moga da izdyrja do togava ei taka..Ako nqkoi moje da mi kaje neshto (hubavo ili losho) mnogo molq da go stori,zashtoto ot neizvestnoto po-losho nqma..Blagodarq vi predvaritelno:)
Re: Pomooosht
« Отговор #1 -: Октомври 11, 2006, 15:59:46 pm »
Пази се, не вдигай тежко и не се преуморявай! Единично зацапване може да се получи и без да има обезпокоителна причина, но все пак бъди внимателна!
Матей - 1.04.2006 г
*
« Отговор #2 -: Октомври 11, 2006, 16:48:04 pm »
Със зацапванията трябва много да се внимава. Може да е нищо, но може да е нещо много сериозно. Моето леко кафеникаво зацапване премина в кървене, което не завърши добре.

Внимавай с фитнеса, особенно след зацапването!

Успех.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2006, 17:05:16 pm »
 Аз ти препоръчвам да се откажеш от фитнеса незабавно, независимо дали зацапването е било еднократно. И да отидеш на доктор възможно най-скоро, разбира се. Успех
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2006, 18:49:42 pm »
Посети лекар и забрави за фитнеса. Успех :balk_103:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2006, 20:44:00 pm »
Пиши на кирилица. Има КРЕДОР.
Избери си: или бебе, или фитнес.