Благодаря на всички за пожеланията.
Благодаря на Зачатие ,че го има и на всички Вас който влизате тук ,без информацията която почерпих от Зачатие нямаше да стигна до тук.
Сега направих и уринен тест и видях двете чертички ,макар да е по бледа едната все пак е само 11 ден.В къщи все още никой не смее да се зарадва,защото преди 2.5год.забременях нормално ,но в 9 седмица направих спонтанен.Смятам ,че сега преди ИКСИ се подготвихме мн. добре и истински се надявам този път да стигнем до края.Направих всички необходими изследвания -откриха ми хашимото,антикардиолипин
,генетични свързани с тромбофилия,но за всичките си има и решение и лекарства с ваша помощ смятам ,че намерих точните лекари те пък от своя страна да са намерили правилното лечение.
Икси правих в Солун,стимулацията я направи д-р Даскалов от Торакс,мина мн. добре нямах хиперстимулация .Направих 12 фоликула,но ми извадиха 5 хубави яйцеклетки,4 се оплодиха и 3 ми върнаха на 3 ден-8а,7а,7аб.Да обесня 7 или 8 това е на колко се е разделила оплодената яйцеклетка,а означава ,че е с перфектно качество ,а аб добро ,но не перфектно.При трансфера ми ги бяха сложили в лепило или гел не разбрах точно ,за да се захванат по добре.А иначе организацията там е перфектна ,няма чакане,бавене и суетене, а и си прекарахме повече от чудесно.Сякаш бяхме на почивка.
Прегнил ми сложиха на 28.09 преди пункцията ,после не.Болки нямам, само след пункцията около 1 седмица ме боляха яйчниците ,болят ме гърдите.
В понеделник ще направя още 1 кръвен тест,а отсега ще трябва да се въоръжа с търпение ,а това никога не ми е стигало цял живот.Аз съм от хората дето казват -Дай ми Господи само търпение-ама сега го искам.
Обичам Ви и Ви благодаря защото виждам малка светлина в тунела след 5 години лутане и терзания.