0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Висок тестостерон! ПОМОЩ!
« -: Октомври 13, 2006, 13:20:21 pm »
Преди 2 години ми откриьа 2,5 пъти по-високи показатели на тестостерона от нормалните.Имам окосмяване по лицето и засилено по тялото.Имам и акне.На гиникологи4ният преглед не остановиха кисти на яй4ниците,изписаха ми ДЕАНЕ35,КОЕТО ПИХ 1 година.Има6е положителен ефект,но от деането не се 4увствах добре;гадене,главоболие,напълнях и т. н.Когато спрях ДЕАНЕ проблемите се върнаха.Бих искала да се консултирам с професионалист,за да разреша проблема.Помогнете!
Re: Висок тестостерон! ПОМОЩ!
« Отговор #1 -: Октомври 16, 2006, 11:12:46 am »
Уф, миличка, какво да ти кажа, освен че ми е до болка познат този проблем и трудно се преодолява. И аз като теб преди 6 г. имах в пъти завишен тестостерон, който досега съм сваляла само с Диане-35. В момента (7 месеца след спиране на хапчетата) пак е над нормата и не знам вече какво да правя :dontknow: Много ми се иска да има други начини за понижаване на тестостерона без противозачатъчни, но не са ми известни такива. Надявам се по-опитните момичета тук да се включат с компетентни съвети, в т. ч. и за добър специалист.
Пожелавам ти успех  :balk_50:
И да пишеш какво става, та и другите като мен да понаучат нещо ново ;)
*
Re: Висок тестостерон! ПОМОЩ!
« Отговор #2 -: Октомври 24, 2006, 15:57:55 pm »
Ве4е съм се примирила с пъпките и космите :x ,пък и те били признак на темперамент :D.Какво да се прави...по-възрастните жени казват,че след първото дете проблемът ще е решен.Момичета правете деца!