0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

проблем ли е? /болки в яйчниците/
« -: Октомври 16, 2006, 10:14:53 am »
Онзи ден ден се похвалих с възможна бременност , но вчера и днес нещо ме приболява от време на време ниско долу-яйчници ли са незнам. Нормално ли е да ме боли? Нещо взех да се шашкам и все ми се струва, че ще вземе да ми дойде?Нормално ли е да има някаква болка там? За болките в гърдите и кръста не се притеснявам защото съм чувала, че е нормално. Помагайте!
« Последна редакция: Октомври 16, 2006, 10:34:14 am от Lali »
*
Re: проблем ли е?
« Отговор #1 -: Октомври 16, 2006, 10:17:09 am »
При бременност е възможно да се появят такива болки, което не означава че е абсолютно нормално. Потърси лекарско мнение.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
Re: проблем ли е?
« Отговор #2 -: Октомври 16, 2006, 10:32:28 am »
По-добре е да отидеш на доктор и той да те успокои. Има ПМС който и при бременост се появява около датата на М. затова по-добре се консултирай с док. Спокойствие и знай че много хора мислят за теб и ти желаят доброто  :hug2:  :crossfingers:
Re: проблем ли е? /болки в яйчниците/
« Отговор #3 -: Октомври 16, 2006, 10:56:04 am »
 Отивай по-бързо на доктор, защото това което не трябва да правиш в момента е да се тревожиш за каквото и да е!!!!Приятелките ми които сега чакат бебета бяха така в началото, но сега всичко е ок и ще стават скоро мами.УСПЕХ!!!Стискам палци!Пази се и се грижи за себе си! :balk_102:
Re: проблем ли е? /болки в яйчниците/
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2006, 11:52:31 am »
Най-добре да посетиш лекар и той да ти каже.Не искам да те плаша,но при мен след доказване на бременност с тест и закъснение от 2 дни имах постояни болки все едно ще ми дойде всеки момент и на моменти даже имах леко зацапване.И независимо че лежах и си пиех но-шпато не се получи така желаното бебе.И двете ми бременности завършиха неуспешно и двата пъти ме боляха яйчниците след 1 ден закъснение.Не казвам ,че при теб ще е така стискам палци всичко да е наред,но най-добре се обърни към лекар и то веднага,ако има положителен тест.Успех!