0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пролактин
« -: Октомври 16, 2006, 18:19:00 pm »
Преди няколко дена си взех резултатите на пролактина: 1334,18mlu/L при референти граници от 45,6 до 621. Нямам секрет от гърдите, а цикъла ми е редовен но от 5 дена стана 3 дена. Моята гинеколожка ми изписа да пия Бромокриптин по схема 1 месец и след това да си повторя изследването. Колко дена не трябва да пия хапчета преди изследването и задължително ли се прави скенер или ЯМР при завишен пролактин. Възможно ли е от завишения пролактин да качвам килограми.
*
Re: Пролактин
« Отговор #1 -: Октомври 16, 2006, 18:44:17 pm »
Здравей, аз качих килограми от завишен пролактин. Засега се успокой и си пий лекарствата, чак като си направиш контролно изследване му мисли. Може и да не се стигне до ЯМР. Пожелавам ти го от все сърце.
Успех и дано скоро всичко е наред, а именно :bfp1:

*
Re: Пролактин
« Отговор #2 -: Октомври 16, 2006, 19:42:21 pm »
Здрасти Danilabg, аз имах горе долу същите стойности на пролактина. Нямах главоболие, намах секрет, нормален цикъл...само една постоянна температура от 37,2 която ме притесняваше, но ето, че остановиха микроаденом. Не е задължително и ти да го имаш независимо, че пролактина ти е висок...затова не се притеснявай. А относно килограмите и аз качих доста, затова писах в съседната тема и се надявам повече момичета да се включат с мнения и съвети. Успех на всички! :balk_103: