0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Забременяване
« -: Октомври 17, 2006, 15:23:22 pm »
Може ли да се започне с бебеправенето месец след missed abortion? Или по- просто казано след първия редовен цикъл или задължително се чака 3 месеца?
*
Re: Забременяване
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2006, 15:50:43 pm »
Иди на преглед за да ти каже лекар кога можеш да подновиш опитите

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2006, 16:32:26 pm »
Ако ти е правено абразио, сигурно ще се наложи да почакаш повече от месец. Съжалявам. Но питай лекаря си, той разрешава кога.
« Отговор #3 -: Октомври 17, 2006, 17:02:08 pm »
След абразио е добре три месеца да се изчака!
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2006, 18:41:05 pm »
Защо се чака 3 месеца задължително след абразио / да при missed винаги се прави и материала се изпраща за хистология/?
« Отговор #5 -: Октомври 17, 2006, 19:24:40 pm »
Можеш да си представиш как се отразява на лигавицата това стъргане, което се прави при абразиото. Отделно самият аборт е голям стрес за организма. За теб също е по-добре да изчакаш. Разбирам те, че нямаш търпение, но доктора решава.
*
« Отговор #6 -: Октомври 18, 2006, 12:34:36 pm »
Na men mi biaha kazali da po4akame 2-3 mesetsa-hormoni da se vuzstanoviat, ligavitsata da se opravi. Izpolzvai vremeto da se pogrijish za tialoto si: malko gimnastika za tonus, plodove, zelen4utsi, malko psihi4esko raztovarvane. Priemai folieva kiselina i misli pozitivno.
Alexandra
« Отговор #7 -: Октомври 18, 2006, 13:58:05 pm »
Има един "дребен" проблем, че половинката заминава командировка за 7 месеца...и ако не се възползвам от ову другата седмица ще си чакам цяла година за нов опит.....
Ходих на 3 гинеколога и 3 различно казаха..., да изчакам 3 месеца, да пробвам веднага защото сега след кюртажа лесно се "хващало" и да чакам 7-те месеца за да се възстановя всякак и да няма риск от спонтанен.Никой нещо на продума за хомони и лигавица????!!!!!
« Отговор #8 -: Октомври 18, 2006, 14:11:11 pm »
След спонтанен аборт в 6 г.с. се изчистих без да се налага кюртаж и ми позволиха след 1 месец да започна опити поради същата причина - наложителна раздяла с половинката за близо половин година. Нищо не стана. Сега чакам да се прибере ... Търпение трябва, мушорон!
« Отговор #9 -: Октомври 18, 2006, 14:13:30 pm »
Мисля че много зависи от доктора, който ти е направил аборта , но и от твоето състояние. На мен като ми направиха кюртаж след "кухо яйце" ми казаха че вероятноста да забременея в следващите 3 месеца е по-голяма , но уви .......... Така че по-добре си дай почивка и ако имаш нужда от доп.изследвания мисля че това е момента. Дано скоро да се получи  :hug2:
« Отговор #10 -: Октомври 18, 2006, 14:15:39 pm »
Рони мерси душичко ма то търпение, търпение....вече се попривърши...май всичко си е Божа работа пък и предпочитам търпеливо да си го чакам с бебе в корема :lol:
« Отговор #11 -: Октомври 18, 2006, 15:08:20 pm »
Щом е така, аз бих пробвала - ако стане, добре, ако не така или иначе ще чакаш 7 месеца!
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #12 -: Октомври 19, 2006, 11:46:08 am »
Бях на лекар сутринта и каза,че всичко е наред...няма възпаления, всичко е изчистено и т.н.....бе въобще вика "Щом сте решили действайте"....само дето сега не мога да си хвана ову-то...:)
« Отговор #13 -: Октомври 20, 2006, 13:05:12 pm »
Забравих да ви питам...до сега никога не са ме боляли яйчниците при ову ама  от вчера много ме свиват....доктора каза ,че нямам възпаление...но пък незнам и кога ще ми бъде ову-то защото до сега ми е бил на 31 дни, а последния след аборта беше на 24...

Само с тест ли ще мога да го хвана кога е или и тези болки са признаци?

Мера БТ ама от 36,4-36,7 не е мърдала...пък и странно, че и "типичния" секрет го няма...
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #14 -: Октомври 20, 2006, 14:25:08 pm »
Абе, мацка, щом мъжа ти заминава за 7 месеца - правете си кекса за удоволствие. Без значение кога е ову-то и кога го няма. Така или иначе не е ясно с тоя цикъл какво ще стане. Действай по любов. Мъжа ти заминава. Я се обичайте и по-спокойно. А като се върне - де що е време, все е пред вас. :D
Пък току виж си му поднесла някоя изненада. Не се знае какво може да стане
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю