Сега вече и аз събрах смелост да пиша. Мила Рая, аз съм в същата ситуация,а и по години те доближавам. Имам 5 неуспешни бремености и още си нямам дете. Първите 4 бяха една след друга и се редуваха - ту мисед, ту кухо яйце. Затворих се в себе си. Не разговарях с никого на тази тема (дори и със съпруга си). Нещо повече - 6 години не стъпих на гинеколог. В началото на тази година,мислейки че вече съм намерила МОЯ ЛЕКАР, се отърсих от апатията. Той ме убеди, че проблема ми е психически и в момента, в който забременея да отида при него в София (аз съм от Стара Загора). Този път забременяването отне 6 месеца. Стана след като вече се бях отчаяла (не стига, че не износвам, ами вече и не забременявам). И така до датата на рожденния ми ден -на 15.09 разбрах, че съм бременна. Дата на последен цикъл -15.08 (Голяма богородица-именния ми ден). А и точно този месец ходихме на Троянския манастир. Помолихме се. Взех си и малка иконка (триръката Дева Мария), на която постоянно се молех. Щастието обаче беше кратко. В 8 г.с. отново спря да се развива, изчезна пулса. Пореден кюртаж - 5-ти. И сега се питам на къде. На кого да се доверя и ще мога ли. Кой може да ми помогне. Едно от момичетата беше писало,че иска бременност, дори и краткотрайна. Недей миличка-това ще те убие. Да знаеш, че само преди ден си галел коремчето си и си се радвал,а днес не можеш да се погледнеш в огледалото, защото се мразиш. Да знаеш, че собственото ти тяло убива бебето...
Много съм объркана. Моля ви кажете ми тези лекари,които препоръчвате дали се занимават само с проблеми със зачеването или могат да помогнат и в моя случай.
Благодаря ви, че ви има.