0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

geri_23

Спонтанен аборт
« -: Октомври 18, 2006, 14:40:12 pm »
Здравейте момичета,незнам дали си спомняте как преди две седмици ми преместихте темата дали съм бременна или не в "Дългоочакване бременност", но за съжаление преди няколко дни направих спонтанен аборт.За мен самата бременността беше изненада, не беше планувано, но и двамата с приятеля ми много се радвахме, но много за малко.Въпроса ми е вярно ли е, че след аборт се забременява много лесно и ако искаме ново бебе след колко време може да се пробваме?
*
Re: Спонтанен аборт
« Отговор #1 -: Октомври 18, 2006, 14:49:18 pm »
Много съжалявам Гери :( лекарите препоръчват да се изчака от 3 до 6 месеца след аборт, но най-добре питай. Стискам палци всичко да е наред!
« Отговор #2 -: Октомври 18, 2006, 15:15:28 pm »
Изчакай три месеца да се възстанови цикъла, макар че ако е спонтанно, лигавицата не еувредена! Имаше ли кюртаж?
Матей - 1.04.2006 г
*

geri_23

« Отговор #3 -: Октомври 18, 2006, 15:23:54 pm »
Нямам кюртаж,сутринта бях на лекар и след като ме прегледа ми каза,че всичко се е изчистило от само себе си.Не ми даде никакви хапчета и каза,че всичко ми е наред.Но забравих да я попитам колко и дали да се пазим ако искаме бебе.
« Отговор #4 -: Октомври 18, 2006, 15:45:39 pm »
Изчакайте поне един цикъл да се нармализират хормоните!
Все пак има риск при скорошно забременяване матката да изхвърли пак плода, но няма гаранции за нищо!
Матей - 1.04.2006 г
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Октомври 18, 2006, 20:59:26 pm »
Щом няма кюртаж, можете да започнете пак опитите без изчакване.
*
« Отговор #6 -: Октомври 19, 2006, 09:54:29 am »
Много съжалявам :(

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #7 -: Октомври 19, 2006, 21:27:00 pm »
Съжалявам миличка, много аз също съм го преживяла и искам само да ти кажа да вдигнеш глава и да продължиш напред. Всичко ще е наред. Иначе щом не е имало кюртаж можете да започнете опитите още следващият цикъл. Успех ние ще ти стискаме палци.