В четвъртък бях на една пресконференция, на която лекарка от клиниката на Щерев спомена, че вероятността да заченеш, дори когато всичко е наред е 25 %, природосъобразно. Което на мен ми се видя ужасно! Ние с мъжа ми опитваме от година да стане бебе, ама не ще. При нас това ще е второ, дано стане... При първото ни стана от раз - но здравата се потрудихме, два дни след менструацията 10 дни по ред - кекс... Мъжът ми още ги споменава тези дни... А сега уж всичко си правя както трябва - овулационни тестове, няколко дни...; а и преди да започнем си направих няколко изследвания и прегледи за уверение, че уж нямам здравословни проблеми... Но да си призная, сега не сме така усърдни както преди и три дни по ред ми се виждат много, а и на 2 пъти трябваше да прекъсваме "работата", заради появили се текущи проблеми, още 2 пъти защото половинката беше на работа точно, когато не трябва... Та очевидно годинките си казват думата - тук имам предвид себе си, както и очевидно делничния стрес, повечкото ангажименти... Не се отчайвай ще стане!