0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

didi76

уж няма проблеми а не става.....
« -: Октомври 18, 2006, 15:59:02 pm »
Момичета да ви кажа ще се побъркам бавно но сигурно-ходих на всякакви изследвания и аз и партньора и всички казват всичко е ок а не става и не става.Ходих на фоликулометрия, меря ову с лентички и пак нищо................
*

didi76

Re: уж няма проблеми а не става.....
« Отговор #1 -: Октомври 18, 2006, 16:09:41 pm »
да правихме-отлична
*

didi76

« Отговор #2 -: Октомври 18, 2006, 16:16:10 pm »
при щерев
*
« Отговор #3 -: Октомври 18, 2006, 16:19:47 pm »
Защо не пробвате една две инсеминации? Тъкмо ще се види как е материалът след обработка.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

didi76

« Отговор #4 -: Октомври 18, 2006, 16:20:14 pm »
от 6 месеца но ми се струва много
*

didi76

« Отговор #5 -: Октомври 18, 2006, 16:21:55 pm »
това ми предложи и лекарката ми-ще изчакаме да ново година и ще я направим.
*

didi76

« Отговор #6 -: Октомври 18, 2006, 16:30:02 pm »
да-има проходимост.Правих хидротубация.
*

didi76

« Отговор #7 -: Октомври 18, 2006, 16:39:00 pm »
Сега установих че нямам закъснение.........за съжаление но ще пиша ако има развитие!Благодаря ти!
« Отговор #8 -: Октомври 18, 2006, 17:13:09 pm »
Диди, имаме подфорумче за неизяснени причини да не става - там си пишем за такива работи, можеш да намериш нещо полезно.

6 месеца са нищо време, не се притеснявай :D

И ние сме така - кое от кое по-прекрасно, а резултат няма и няма :(
Благодаря ти, Бени!

*

smaraida

« Отговор #9 -: Октомври 18, 2006, 19:15:14 pm »
Диди, желая ти от все сърце скорошно забременяване и хубаво сладко бебе, което да ви радва
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #10 -: Октомври 18, 2006, 20:25:52 pm »
Наборче желая ти от сърце по-скоро да си бременна.Щом няма медицински причини, стига се тревожи и ще стане  :D
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #11 -: Октомври 18, 2006, 20:30:15 pm »
didi76 мила спокойно!6 месеца не е много време!Дай Боже много скоро да се получат нещата и да се похвалиш! :D
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #12 -: Октомври 18, 2006, 21:07:41 pm »
А щитовидна жлеза изследвала ли си?Наблюдавам във форума,че има много момичета като теб без проблеми,но след "регулирането"й веднага забременяват. :hug2:Абе,Божа работа... :rainbow:
*
« Отговор #13 -: Октомври 19, 2006, 17:06:49 pm »
А аз да дам предложение за посткоитален тест. Да не би цервикалната слуз да е обилна и да убива всичко докато си стигне по предназначение.
Alexandra
« Отговор #14 -: Октомври 19, 2006, 17:15:12 pm »
И от мене едно предложение.
Засечи си кога долу=горе ти е ову-то и щом като всичко ви е наред -здрав кекс 3-4 дена поред.
А правили ли сте имунологични и генетични?
Между другото огромно влияние оказва и стреса.Опитай се да не мислиш за това и се отдай на момента.Ако всичко друго е наред ,действайте смело и безотговорно и резултата няма да закъснее.Успех  :balk_5:
*
« Отговор #15 -: Октомври 21, 2006, 22:18:19 pm »
В четвъртък бях на една пресконференция, на която лекарка от клиниката на Щерев спомена, че вероятността да заченеш, дори когато всичко е наред е 25 %, природосъобразно. Което на мен ми се  видя ужасно! Ние с мъжа ми опитваме от година да стане бебе, ама не ще. При нас това ще е второ, дано стане... При първото ни стана от раз - но здравата се потрудихме, два дни след менструацията 10 дни по ред - кекс... Мъжът ми още ги споменава тези дни... А сега уж всичко си правя както трябва - овулационни тестове, няколко дни...; а и преди да започнем си направих няколко изследвания и прегледи за уверение, че уж нямам здравословни проблеми... Но да си призная, сега не сме така усърдни както преди и три дни по ред ми се виждат много, а и на 2 пъти трябваше да прекъсваме "работата", заради появили се текущи проблеми, още 2 пъти защото половинката беше на работа точно, когато не трябва... Та очевидно  годинките си казват думата - тук имам предвид себе си, както и очевидно делничния стрес, повечкото ангажименти... Не се отчайвай ще стане!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #16 -: Октомври 22, 2006, 16:49:51 pm »
Ляне  :balk_21: къде я запрати бе мила. Според мен им идва в повечко стреса и прекаленото - Е тоя месец вече ако не стане направо не знам........  Ако за миг помислиш и осъзнаеш, че това само по себе си е едно чудо дори при двоики, които нямат проблеми ( доказано нали ) ще разбереш, че сама си вредиш. Колкото и банално да звучи. Приемам, че всеки минава по тоя път аз също бях така. Едно непрестанно съзтезание с организма и желанието си да видя малката точица и голямото разочарование в края на цикъла. Наистина шанса да се получи нормално оплождане е 25%. Може би от тези 6месеца да речем 1 е бил ановолаторен, следващите2-3 не сте уцелили момента в тези "крехки" 12 часа, в които е годна за оплождане яйцеклетката. И т.н. може да се изброят за всеки месец по някоя причина и това разбира се да не означава репродуктивен проблем. Няма лошо в това да се следят нещата това значително увеличава шанса, а и насочва ако да речем се открие проблем. За стерилитет се говори когато е невъзможно  да се зачене в продължение на 1г при редовни полови контакти. На всякъде я има тази дефиниция. Търпение му е майката. Успех и дано скоро се похвалиш с добри резолтати.
П.С. Отварям една скоба- с едно обаче и това е възраста.
*
« Отговор #17 -: Октомври 22, 2006, 18:44:05 pm »
И аз бях с неизяснен стерилитет 5 г. Уж всичко на шест, безброй изследвания, даже и инсеминация правих.
 :BangHead:
Докато накрая ме оперираха от ендомет. киста, направи се адекватно лечение и сега го чакам с нетърпение  :babyflips:
Само едно мога да кажа, това си е като ходене по тънък лед между пълното отчаяние и лудостта.
Стана когато си казах че не може да продължавам така и обърнах внимание и на други неща. Беше ми много трудно и знам че всички така се чувстват, трябва много вяра и кураж.

П.П. Подкрепям мнението на Наха
*

hristi

• *
  • 3
  • "Надеждата се ражда първа и НИКОГА НЕ УМИРА ..."
« Отговор #18 -: Ноември 21, 2006, 00:34:47 am »
Zdr.momi4eta!I az nai nakraq sybrah smelost da se registriram.Wyzmojno li e da mi dade nqkoi adres za kym tezi pod sait4eta,za6toto qwno i az sym w 4isloto 4e uj wsi4ko e nared ,no rezultat 0.6te 4akam s netyrpenie.Blagodarq predwaritelno!Na wsi4ki jelaq nowata godina da ni donese tezi zawetni dwe 4erti4ki!Uspeh! :babyflips:
 :babbycarrage:
« Отговор #19 -: Ноември 21, 2006, 10:54:13 am »
Wyzmojno li e da mi dade nqkoi adres za kym tezi pod sait4eta,za6toto qwno i az sym w 4isloto 4e uj wsi4ko e nared ,no rezultat
Не разбрах какви адреси под какви сайтове :)