0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

по какво точно се различава спонтанния аборт от обикновен цикъл?
знам че това ще е полезно и за други момичета.
дори да е полезно само за едно момиче за да стане майка, пак прави смисъл.
при мен(в много ранен етап, 6гс) не се различаваха много. единствената разлика: цикъла ми идва с болка, и средно силно течение, после по-силно. спонтанния аборт нямаше болка, почва много слабо първите 1-2 дни,после е много силно за 3-4, няма болка...
...и после нищо, празно.
моля споделете опит.
Спонтанен аборт в 6 г.с. Поради удебелената лигавица дори в начална бременност - заедно с кръвта падаха парчета лигавица, някои около 3-4 см. големина. Иначе нищо различно. След като стана ясно, че бебе вече няма се надявах да тече повече и да се изчисти всичко, за да не се налага кюртаж.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
при мен спонтанният аборт в 6-та г.с. беше като малко по-слаб цикъл - нямаше болка, нямаше по-обилно кървене. само едно сиво парченце, което приличаше на пашкул и реших, че е ембриона, но после разбрах, че не може да е толкова голям и явно е било лигавица.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

здравейте!И при мене преди дни спонтанен!Имам вапросче към Рони и Jam-правен ли ви е след това кюртаж? :(
*
моят цикъл (кървене) продължава вече 2/ра седмица. Но си мисля, че причината е двете инжекции прогестерон. Докторът каза, че се очакват аномалии, да не се притеснявам. Е, аз не се притеснявам!  :(
Никита, ако си била в по-напреднала седмица може да се наложи. Аборта при мен беше рано, в 6 г.с. и се разминах с кюртажа. Лекарят преценя.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Никита, след спонтанния ми аборт не ми правиха кюртаж, но той беше много ранен - в 6-та г.с.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Аз имам два спонтанни в 6 г.с.  При първия ми правиха кюртаж, но по - силно кървене получих на масата докато подготвяха упойката, а при втория аборт кървенето беше толкова слабо и оскъдно,  не се наложи кюртаж, даже нямах и болки. Ако целия цикъл не беше под лекарско наблюдение и не си следеше всеки ден, аз никога не бих разбрала, че съм бременна. Бих го отчела като закъснение, а моя цикъл по принцип не е редовен.
Никита, след спонтанния ми аборт не ми правиха кюртаж, но той беше много ранен - в 6-та г.с.

Благодария за тговорите!На мене последния ми цикал беше на 7 септември!А прокарвих на 20 октомври!Значи сам била в 6та седмица!дано не се налага кюртаж!Във вторник доктора ще каже!Дано сам се изчистила!А поредния кръвен тест в понеделник!Стискайте палци всичко да е ок!Прегратки от мене!
П.С. на парвия преглет като прокарвих никои нищо не видя от докторите нито на вагинален , нито на коремен видеозон!Само на кравния и уринниа тест се доказа бременността!Кървенето ми спря от преди два дена!Беше много слабо!

Благодария за тговорите!На мене последния ми цикал беше на 7 септември!А прокарвих на 20 октомври!Значи сам била в 6та седмица!дано не се налага кюртаж!Във вторник доктора ще каже!Дано сам се изчистила!А поредния кръвен тест в понеделник!Стискайте палци всичко да е ок!Прегратки от мене!
П.С. на парвия преглет като прокарвих никои нищо не видя от докторите нито на вагинален , нито на коремен видеозон!Само на кравния и уринниа тест се доказа бременността!Кървенето ми спря от преди два дена!Беше много слабо!
Хормоните ми спадат бавно!
*

При мен последния аборт протече по същия начин. Никой нищо не можеше да види, а само се доказа, че има бременост. Лекарите го отчетоха като закъснял цикъл. Дано следващия път е успешен.