Здравейте момичета ,от време на време влизам да чета,понеже имаме общи проблеми.Аз съм от Шумен и ходя при Христозов от Варна,но той е само ендокринолог,а тази д-ка била и гинеколог,моля ви ако и знаете координатите пишете.Вече в чудо се виждам от тези лекари,в Шумен един няма като хората.От 3 години се лутам и правим опити за бебе,ту при един ту при друг.Първо ми откриха Хашимото,за което нищо не пия/така каза Христозов/,после хаос при хормоните ,висок пролактин-800,сега пия парлодел,много ми пада косата от него, вие иматели проблеми с него?Сега на 31.10 ще пускам пролактин,та да видим какви са стойностите.Тук чета че имало зависимост м/у прогестерона и пролактина,за което никой лекар не ми е споменал.Ако тази лекарка е по-добра да се запиша при нея,мога да прескачам до Варна.Вече съм на 30 и започвам да се отчайвам,и т.то нямам пари за инвитро,а тук в Шумен няма и кои да ти подаде ръка,опитах да намекна на гинеколога,а той вообще все едно не ме чува,съвсем ми се реве,добре че вас ви има,та да си по бъбрим.Желая успех на всички.Чао