0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

didka_77

Как да открия д.Кавърджиева от Варна?
« -: Октомври 22, 2006, 19:55:27 pm »
Здравейте момичета ,от време на време влизам да чета,понеже имаме общи проблеми.Аз съм от Шумен и ходя при Христозов от Варна,но той е само ендокринолог,а тази д-ка била и гинеколог,моля ви ако и знаете координатите пишете.Вече в чудо се виждам от тези лекари,в Шумен един няма като хората.От 3 години се лутам и правим опити за бебе,ту при един ту при друг.Първо ми откриха Хашимото,за което нищо не пия/така каза Христозов/,после хаос при хормоните ,висок пролактин-800,сега пия парлодел,много ми пада косата от него, вие иматели проблеми с него?Сега на 31.10 ще пускам пролактин,та да видим какви са стойностите.Тук чета че имало зависимост м/у прогестерона и пролактина,за което никой лекар не ми е споменал.Ако тази лекарка е по-добра да се запиша при нея,мога да прескачам до Варна.Вече съм на 30 и започвам да се отчайвам,и т.то нямам пари за инвитро,а тук в Шумен няма и кои да ти подаде ръка,опитах да намекна на гинеколога,а той вообще все едно не ме чува,съвсем ми се реве,добре че вас ви има,та да си по бъбрим.Желая успех на всички.Чао
Re: Как да открия д.Кавърджиева от Варна?
« Отговор #1 -: Октомври 22, 2006, 22:09:55 pm »
Здравей, мисля че мога да ти бъда полезна да я откриеш, но мисля че се казва Каварджикова. Аз също съм я посещавала макар и преди доста време и беще В МЦ "ВЕГА" на ул. Русе, но не се сещам кой номер. Намира се в центъра точно зад операта, на 3-ти етаж. Ще потърся и телефон за по сигурно и ще ти го пратя на лични.
*
« Отговор #2 -: Октомври 23, 2006, 09:45:54 am »
Все още е там - във Вега. тел. е 052/602263.Успех!
*

didka_77

« Отговор #3 -: Октомври 23, 2006, 18:36:24 pm »
Благодаря ви много,а можетели да ми кажете нещо повече за нея.
« Отговор #4 -: Октомври 23, 2006, 19:07:10 pm »
Нямам впечатления за нея като ендокринолог, защото нямах такъв проблем. Единственото ми впечатление за нея е че си има установен начин на работа и действа по него без да обяснява. Бих казала че е доста рязка в отношението си към пациента. Аз я посетих три пъти, мисля че ми беше достатачно. Може би някой друг ще има повече впечатления и ще ти е по-полезен. Успех! :D
*
« Отговор #5 -: Октомври 24, 2006, 17:01:46 pm »
Бих те посъветвала да не ходиш при нея - често съм си тръгвала от кабинета и разревана,работи малко на настроения.Като ендрокринолог мисля че за 1-2 години за мен не беше направила нищо по различно от всеки друг гинеколог просто загубих ценно време.Причината да не забременееш през тези 3 години може да не е само хормонална.Може да отидеш при доц.Маркова в "Майчин дом"-Варна,тел.052/332000,331144 може тя да ти отговори на много въпроси.