Голям кураж се иска човек да понесе всички гадости, които му се ступват от веднъж. След ден като днешния направо ми идва да срещна дървото.
След всичките ми безуспешни опити, след като починах лятото, събрах слъце и оптимизъм и хайде стегнах се за следващ опит - ИКСИ. Изследвания, посявки - всичко в норма. Приключвам с примолута и в понед.-вторник трябваше да започвам стимулацията. Настроих се позитивно и чаках с нетърпение да дойде момента и да започвам.....
ДА ама НЕ! Той дявола не спи!
Преди 10 дни ме тръшва як вирус - витамини, чайове, разтривки, осцилококцинум - нъц.. Температура, втрисане и неприятни болки в гърба. Изтърчавам се до джипито (голяма грешка). Слуша ме и казва "грубо дишане"- няма да мине без антибиотик. и ми предписва оксацилин от 1г. рез 8часа. И аз нали съм си водоплавща птица - слушам. Викам си, може би пък е по-добре така, да не се провлачвам , а да го пресека навреме. Предписвам си сама низорал(тъкмо съм чистичка и няма никаки гъби) и почвам да пия антибиотика. Пия го 5 дни, обаче температура 37.2-37.4 всеки ден. И понеже едно такова джипи ме докара до тежка бронхо пневмония преди10-тина год. ме хвана параноята и тичам веднага в частния кабинет на една докторка от белодробния диспансер ( за нея поне знам, че като сложи слушалки знае какво чува). След като ми каза, че ми е изписан крайно неподходящ антибиотик жената добави, че дробовете са чисти и че е убедена 100%, че тази температура не е от там, нито е и от гърлото, което е съвсем леко зачервено. Посъветва ме жената да търся на друго място огнището и като начало да пусна една урина. И слава богу, че има и такива лекари на тоя свят. След като днес съм отново с 37.4 и вече 6 дни антибиотик-пускам урина и с резултата при нефролог. В урината - нищо тревожно,но като ме погледна на УЗИ док. каза, че съм с инфекция на пик. пътища, удебелена стена на пик. мехур, болезнен десен бъбрек при палпация, с една дума- пиелонефрит.
Оставаше и да започна стимулация с уро инфекция, и щях да се уредя съвсем. Е кажете ми сега що за каръщина е това.......
Между другото само да вметна още нещо- звъня й на личната и й казвам, че съм притеснена, че след 6 дни антибиотик съм с 37.4, а тя ми казва буквално следното- "Това изобщо да не те притеснява. Важното е как се чувстваш. Такава температура може да се поддържа и 3,4 месеца след прекарана вирусна инфекция или грип".
БОЖЕ опази. Ще я сменям и тази то се е видяло...
И така изплаках ви се. Простете за което. Отлагам нещата с инвитрото до като не се възстановя напълно.