0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Овулация или ...
« -: Октомври 23, 2006, 10:24:48 am »
При някои от вас има ли болки около и по време на овулацията? И колко дни може да продължат те...След аборта не мога да си хвана ову-то защото температуата ми не мърда и с градус, няма и течение...само болки.Гледа ме гинеколог, който каза че нямам възпаления...възможно ли е да нещо на пикочния мехур или бъбреците и ако е така ще има ли риск при забременяването. Няма да понеса още една загуба....
Re: Овулация или ...
« Отговор #1 -: Октомври 23, 2006, 11:47:05 am »
Аз лично не я усещам, няма болки или такива неща.
Този гинеколог само те гледа....или пускахте някакви изследвания?
« Отговор #2 -: Октомври 23, 2006, 12:44:07 pm »
  Мен също много ме боли, преди и след овулациятя.Всеки път продължителността на болките е различна, но понякога така ме боли ,че ми се струва цяла вечност.Ходих по доктори ,няколко пъти имах задържан фоликул и няколко пъти нищо не видяха.Когато ми изпишат хормони, например като дуфастон, не ме боли или поне не ме боли силно.И аз вече не знам какво ми има, дали е нормално, дали има други жени, които ги боли така?И да ви кажа чесно, много ми писна да се разправям с лекари и чакам сама да открия причината,но знам  това започна след гадно възпаление. :(Муши това при теб от колко време продължава?Може да е нещо на хормонална основа реакция от аборта?
« Последна редакция: Октомври 23, 2006, 12:57:18 pm от peroshinka »
« Отговор #3 -: Октомври 23, 2006, 13:08:04 pm »
Ми честно казано съм имала болки ама не чак толкова силни и не съм обръщала внимание дали ми съвпадат с ову.Преди малко направих ову тест - отрицателен е.
Лекарката ме гледа и на "магаренцето" и на вътрешен ехограф каза,че матката и тръбите са ок ,че нямам възпаления ....за това ми е странно.
Лошото ,е че обикновенно цикъла ми е на 31 а след аборта ми дойде на 24...та за това взех тестчета..обаче ако ми се е изместил цикъла може и да съм изпуснала ову този месец и това да  са си болки на ПМС...
« Отговор #4 -: Октомври 23, 2006, 13:49:49 pm »
Всъщност реших ,че е отрицателен защото втората чертичка е бледа а не наситена като контролната....
« Отговор #5 -: Октомври 23, 2006, 13:54:25 pm »
Всъщност реших ,че е отрицателен защото втората чертичка е бледа а не наситена като контролната....
Taka е. Съжалявам. За да е положителен трябва наситеността на тестовата линия да е еднаква или по-силна от тази на контролната. Такива са ми спомените, ако бъркам някой да ме поправи.
« Отговор #6 -: Октомври 23, 2006, 22:12:17 pm »
мерси момичета ще изкарам и тази седмица и ако не отчете ову тестчето ще тръгна по доктори
*
« Отговор #7 -: Октомври 24, 2006, 00:56:11 am »
mu6oron и при мен положението е горе долу същото.
Преди аборта не усещах овулацията си, не ме болеше.
А сега (2 месеца след абразиото) изпитвам страшни болки 4-5 дена около овулацията. Не съм я следила с нищо другго, защото имам нужда от почивка. Но ако смятам последният ден от болката, до първия ден на менструацията са точно 14 дена, така че приемем че болките са заради овулацията

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #8 -: Октомври 24, 2006, 14:34:06 pm »
Много интересно два дни една тъмна и една лека чертичка и точно очаквах положителен и изведнъж само една чертичка на 3-ти ден...възможно ли е да съм я подминала...и сега да си чакам да ми дойде...ако искате погледнете и гафиката ми...кофти ,че не меря БТ от началото
« Отговор #9 -: Октомври 27, 2006, 13:35:02 pm »
Не съм я подминала 2 дни подред ми дава положителен тест за овулация???
Колко дни би трябвало да отчита теста...
Така или иначе действаме по въпроса дано след 2 седмици да има положителни емоции...въпреки ,че съм все още наплашена от аборта...стискайте ми палци :?
« Отговор #10 -: Октомври 30, 2006, 16:03:11 pm »
Имаш пълната ни подкрепа! Стискам палци и на краката  :D
Ще чакаме хубавите новини!
Успех!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]