0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Спиди толкова ужасно съжалявам, за това което преживяваш  :(
Мисли за следващата си бременност, за това, 4е вси4ко дай Боже, ще мине добре !
Спиди, моя приятелка така загуби бебче в началото на 8-мия и се установиха антифосфолипидни антитела! Имала е отлепване на плацентата, но не е прокървила!
Матей - 1.04.2006 г
Аз загубих моето момиченце в 37 гс .Мъртво раждане . Година и пдловина  чане докато забременея и ми се случи най ужасното нещо-изгубих така чаканото бебе .Откриха причинителя за случилото се ЛИСТЕРИОЗА.Успех и бъди много силна!
Мое ангелче винаги ще те обичам!
embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=eva&year=2010&month=7&day=14&babycount=1"
*
Viarvam,благодаря и бъди благословенна за куража,кой ми даваш!Venus_melena,при мен установиха плацентарна недостатъчност,но причина-неустановена.Мисля за имунологични изследвания при Д-р Конова в Плевен и Генетични изследвания в София.Твойта приятелка какво предприе?Мила ми,eva di!Мила ми сестрице по съдба!Не можах да не заплача,защото съм съпричастна на "черната дупка" в душата ти...Как се доказа тази проклета листериоза?Дано сега си по-добре и по-устремена към намиране на щастието!Dеni,каде си,какво става с теб?Целувам ви всички,мили момичета и да не губим надежда,че слънцето ще изгрее и на нашата улица
« Последна редакция: Ноември 28, 2006, 17:45:16 pm от spidi »