В края на трети месец, започнах изневиделица да вдигам температура. Викам си грип - приложих меда, лимоните, и други подобни лечения.
След третия ден температурата вместо да започне да спада, тя започна да се увеличава. И през трите дни бях по доктори и всички провериха какво ли не. Работата с температурата не се разбра от какво е. На 5-ти ден отново на болница, и лаборантката като ме видя и вика - хепатит. Изследвания веднага, ужким по специални. Приеха ме в болница да ме лекуват от хепатит. Пуснаха ми изследвания за да видим уж какъв е хепатита. Резлтатите щели да излезнат след седмица, до това време в болницата. Температурата не спадаше. Получих зацапване, прерасна в кървене
завърши с аборт. Местеха ме от болница в болница заради поставената ми диагноза. Лежах и чаках да се "излекувам" и всички ме успокояваха че с този хепатит може да е било за по-добре.
Миана се седмицата, дойдоха резултатите. НЯМА хепатит
Обеснението на д-рката която направи абразиото е че най-големия бич за бременните е високата температура и високото кръвно.
Миличка Деница, за съжаление наистина можеш да загубиш бебенце от ужким най-обикновен грип. Аз загубих моето заради най-обикновенно вирусно заболяване, което дори не ми обясниха какво е.