0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Забременяване след 'missed abortion'
« Отговор #20 -: Октомври 26, 2006, 15:57:44 pm »
Ей, сега изтичах до лабораторията и си пуснах изследванията.
В понеделник ще са готови . :balk_127: :balk_91:

Надявам се да са добри .
Животът е такъв, какъвто вярваш, че ще бъде ...
« Отговор #21 -: Октомври 26, 2006, 16:04:52 pm »
Д :flower:ано всичко да е ОК но и да не е поне ще вземеш мерки за в бъдеще

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #22 -: Октомври 26, 2006, 16:08:55 pm »
Григчо, ти сега на какъв етап си?

Диагноза Хашимото и лечение 6 месеца преди нови опити за бебе. Междувременно трябва да направя и имунологични по съвет на д-р Тодорова, но гинеколога още не ми ги е назначил, та ще видя кога. Началото на ноември имам контролни изследвания.

Ей, сега изтичах до лабораторията и си пуснах изследванията.
Надявам се да са добри .

Стискам палци всичко да е наред!
« Отговор #23 -: Октомври 26, 2006, 16:18:26 pm »
Благодаря момичета ! :balk_102:

Ще пиша като има резултат!

« Отговор #24 -: Октомври 27, 2006, 17:11:25 pm »
Здравейте, момичета !

Излязоха ми резултатите - сега не се казват ТАТ и МАТ, а  Anti TG и Anti TPO .
Та резултатите са в норма :

Anti TG 34.9  IU/mL     при норма < 34.00 IU/mL
 Anti TPO 6.0  IU/mL     при норма < 12.00 IU/mL

Този фактор се изключва .  :balk_50:

Сега май ще чакам следващия опит... :balk_91:

« Отговор #25 -: Октомври 30, 2006, 12:54:46 pm »
Мили момичета !

Чакам да дойде времето за следващия опит, но усещам как се прокрадва и страх дали този път всичко ще е наред...
Не е минал и ден, в който да не съм си задала този въпрос поне 1000 пъти по всяко време на денонощието . :balk_160:

Не искам да си създавам излишни пречки и изкуствени бариери, но понякога мислите просто политат в непредвидима посока  :balk_91:

Много се надявам този път всичко да е успешно !  :balk_113:

*

бенита

« Отговор #26 -: Ноември 01, 2006, 16:52:00 pm »
Здравейте,момичета
Искам и аз да ви попитам за изселдването на ТАТ И МАТ.
Имам един мисед в 11 г.с.,минаха 6 месеца от тогава,и подновихме опитите.Много се надявам този месец да сме успяли,но сега като чета и взех да се притеснявам,че не съм си изследвала ТАТ и МАТ,и ако има пробелм там може да се повтори.
Ако ги направя сега и евентуално има бременност,за която ще разбера след около седмица (ако ми закъснее),късно ли е ?
Благодаря ви
« Отговор #27 -: Ноември 01, 2006, 17:06:36 pm »
Здравей, Бенита !

Мисля , че няма да има проблеми, но какъв е смисъла да правиш тези изследвания сега, особено ако има налична бременност.

Искренно ти пожелавам 2 чертички   bfp1:

Не се притеснявай за тези неща, всичко ще е наред и най-важното бъди спокойна !!! :balk_101:

Пиши какъв е резултата !!!!!
« Отговор #28 -: Ноември 02, 2006, 03:26:50 am »
ledenka, много добре те разбирам... нали в момента изживявам абсолютно същото... уж се старая да не се стресирам, а постоянно се питам дали всичко ще бъде наред, дали бебчето ми расте и се развива? Всеки път, когато отивам до тоалетната, сърцето ми се свива от страх да няма кръв и всичко да свърши така, както е започнало-внезапно, ненадейно, неочаквано... и накрая винаги си казвам, че все пак тези неща не могат да се предотвратят, цялата бременност се предрича от момента на зачеването и ако нещо ще се случва, аз по никакъв начин не мога да го спра. Та се старая да се радвам на това, което имам, докато го имам... ох, много мрачни мисли знам, но след всичко през което съм минала ми е трудно да се усмихна и да бъда оптимист. Броя минутите и часовете до следващият ултразвук. Мисля да си купя и доплер, но ако го направя сигурно съвсем ще се вманиача и няма да мога да се отлепя от него  :wink:
« Отговор #29 -: Ноември 02, 2006, 08:35:39 am »
Бенита, ако искаш изчакай дали ще ти дойде и тогава пусни изследванито! По принцип няма значение кога го пускаш, но, ако е станало поне ще е направено след закъснението!
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #30 -: Ноември 02, 2006, 10:12:10 am »
Мила Baby2007,

Трудно е да пребориш страха, напълно нормално е след случилите се събития, но ако можеш просто не му обръщай голямо внимание. Не позволявай да те подчини с неговите мрачни мисли и тъмни краски.
Няма да се предаваш, горе главата !!!!!!
Сега ти е нужно спокойствие, усмивки и само положителни емоции !!! :balk_2: :balk_5: :balk_16: 
Усмихвай се повече, радвай се на малките неща около теб и всичко ще е наред!! :balk_102:
А за доплера си помисли - даже и да не можеш да се отлепиш от него все пак няма да е за повече от 9 месеца  :balk_87:

« Отговор #31 -: Ноември 02, 2006, 19:06:17 pm »
Благодаря, обещавам да се постарая. Ще поддържаме връзка и ще си пишем тук. Така ще е по-лесно. Надявам се, че и след като заминеш ще продължиш да посещаваш сайта. :D
« Отговор #32 -: Ноември 03, 2006, 16:43:59 pm »
Разбира се, че ще посещавам сайта.  :balk_121:
Пиши как се развиват нещата при теб !

Надявам се след 3-4 месеца и аз да се похваля с успешен резултат  :balk_103: и наново да започнем стартовото броене  :balk_69:

Изпращам ти много много  :blowingdust:

И горе главата !!!!