0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Забременяване след 'missed abortion'
« -: Октомври 25, 2006, 18:14:36 pm »
Здравейте ,

Имам един голям син и доста време се опитвахме да си имаме второ дете.
Забременях това лято най-накрая и бях много щастлива  :D
В 9 г.с. видях сърцето, за съжаление в 12 г.с. вече нямаше сърдечен ритъм.   :(  Така наречения - 'missed abortion'
Направиха ми абразио, вече съм по-добре, но емоционално все още не мога да преодолея станалото. Времето лекува, но не заличава ...
Надявам се следващия път да е без проблеми и с успешен край :sucky:

Някой да сподели опит ?

Животът е такъв, какъвто вярваш, че ще бъде ...
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Забременяване след 'missed abortion'
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2006, 22:39:24 pm »
Леденка,минало е достатъчно време от случилото се,така че го удряй вече на любов!Станало-минало,следващият път всичко ще е о.к.! yahoo_17Скоро да се похвалиш! :babyflips:
« Отговор #2 -: Октомври 26, 2006, 10:37:30 am »
Баракуда, не есигурно, че еминало много време - зависи кога е забременяла точно през лятото!
Леденка, преживяла съм го два пъти, минах пред много изследвания, психологически срив, който ми изигра лошата шега да немога пак да забременя ведага, както преди това и чак когато се поуспокоих, забременях! Ето ти моята история, а има доста тепи по въпроса:
http://forum.zachatie.org/index.php?topic=800.0
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #3 -: Октомври 26, 2006, 10:50:20 am »
Здравей!
На мене ми се случи същото. Месец май трябва ше да махнат бебето - при мен причината за спирането на сърцето беше изкаран грип!
Във форума ми казаха че е лош късмет - вярвам че е така! Няма да се предаваме без бой! Трябва да минат 6 месеца след абразиото за да почнат новите опити за бебе! При тебе каква беше причината за Missed abortion?
« Отговор #4 -: Октомври 26, 2006, 11:02:52 am »
Здравейте, момичета !

Вени благодаря ти за линка, информацията наистина е много полезна .
Баракуда, много благодаря за подкрепата, наистина емоционално съм много лабилна в момента и чуставата ми се мотаят от единия полюс до другия .

Дени, при мен нямаше очевидна причина, лекарите казаха, че вероятно се касае за аномалия на плода, която не му е позволила да се развива занапред. Абразиото беше на 12 октомври и по принцип нормалния период на изчакване е около 6 месеца, но аз съм на 39 години и , както се изрази моя лекар, "предвид възрастта ми" този период може да го съкратим до 3-4 месеца.  :?
Честно казано съм много объркана и обезверена, един ден съм голям оптимист, на другия само се крия зад компютъра на работа и плача ... :cry:

Просто трябва време, но няма да се предаваме, нали ?
Само напред до щастливия финал !!!! :)

Сега чакам да мине време и в началото на декември да отида на пълен преглед.
Пишете как е при вас  :D
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #5 -: Октомври 26, 2006, 11:33:14 am »
Баракуда, не есигурно, че еминало много време - зависи кога е забременяла точно през лятото!
:oops:Права си,съжалявам...не съм искала да подвеждам Леденка,имам чувството ,че лятото мина мнооого отдавна....Чак сега виждам нейните пояснения,кога е било... :oops:Леденка,желая ти много спокойствие и пий чай от жълт кантарион(на мен много ми помага за нервите).Късмет! :rainbow:
« Отговор #6 -: Октомври 26, 2006, 11:41:55 am »
Баракуда, няма проблеми.... :grouphug2:
 :flower:  Благодаря ти !

Ще мине и това, но просто трябва време ...

Жълтия кантарион и аз го обичам на чай много, но сега реших да опитам една китайска рецепта за регенериране на женския организъм и мога да кажа, че се чуствам малко по-добре  ...
 :balk_102: :balk_69: 
« Отговор #7 -: Октомври 26, 2006, 12:08:21 pm »
Много ме заинтригува с тази китайска рецепта, може ли да я споделиш - за какво по-точно е и как се прави :thankyousign:?

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #8 -: Октомври 26, 2006, 12:23:18 pm »
Първата е за подсилване на организма след аборт, както и по време на бременност - 1 кг. телешки, свински, пилешки кости, 8 чаши студена вода, 2 суп.л. ябълков оцет се слагат да се варят 4 часа. След като кипне, се намалява на бавен огън.

Втората е за регенерация на женския организъм - китайско императорско плодче, сушени цветя от хризантема, небет шекер се варят на чай и след това се пият.
Хризантема не успях да намеря, така, че продължих с императорското плодче и небет шекера. Императорското плодче внася топла ян енергия в женското тяло. В интерес на истината, наистина се чуствам по-добре.     :balk_14:   
« Отговор #9 -: Октомври 26, 2006, 12:26:37 pm »
А китайското плодче откъде го намери? Много интересно е тава и съм склонна да вярвям че има нещо - то май не е случайно, че китайците толкова много се раждат.

« Отговор #10 -: Октомври 26, 2006, 12:35:25 pm »
Китайското плодче го намерих в Пикадили на шанда за здравословни храни .
Китайците разглеждат здравето като цялостна хармония на организма и баланс на енергиите в него. Понякога излишъка на една определена енергия е в състояние да нанесе тежки вреди, като един "missed" примерно. Това е от гледна точка на източната философия.
Опитай - най-лесно се прави като сутрин и вечер в чаша гореща вода слагаш 15-20 сухи плодчета и добавяш малко небет шекет за подсладяване . Самите плодчета си ги изяждаш накрая на чая.
 :balk_14: :balk_15:
*
« Отговор #11 -: Октомври 26, 2006, 13:20:51 pm »
Леденка, съжалявам за случилото се! Напълно разбирам чувствата ти.

при мен нямаше очевидна причина, лекарите казаха, че вероятно се касае за аномалия на плода, която не му е позволила да се развива занапред.

Не искам да те плаша, на мен по същия начин ми отговориха, но има връзка  при миседите щитовидната жлеза. За съжаление аз го разбрах едва след втория. Изследавай си жлезата преди новите опити, пък дано да е било случайност и да няма проблем. Успех!
« Отговор #12 -: Октомври 26, 2006, 13:25:22 pm »
Григчо, малко по-рано тази година я изследвах по друг повод и беше ок. Не вярвам за кратко време да се е случило нещо .
Благодаря ти !  :balk_91:
*
« Отговор #13 -: Октомври 26, 2006, 13:28:04 pm »
Григчо, малко по-рано тази година я изследвах по друг повод и беше ок. Не вярвам за кратко време да се е случило нещо .
Благодаря ти !  :balk_91:

А ТАТ и МАТ изследва ли, защото те също са важни?
« Отговор #14 -: Октомври 26, 2006, 13:29:57 pm »
Не, не съм .
« Отговор #15 -: Октомври 26, 2006, 13:31:52 pm »
Леденка, ще опитам с китайските рецепти щом казваш че добре се чувстваш, аз четох една книга наскоро за китайските енергии май има нещо ...пък и съм близо до сити центъра , така че ще отскоча до пикадили да си взема плодчетата. Мерси. А за ТАТ и МАТ наистина пусни хормони за да ги видиш дали са в норма. Мисля че за тях нямаше значение кой ден е.

« Отговор #16 -: Октомври 26, 2006, 13:33:50 pm »
Марина, сутрин на гладно ли трябва да са или може по всяко време на деня?
« Отговор #17 -: Октомври 26, 2006, 13:40:09 pm »
Май нямаше значение , но ако греша да ме поправи някой... :lol:

*
« Отговор #18 -: Октомври 26, 2006, 14:03:36 pm »
Май нямаше значение , но ако греша да ме поправи някой... :lol:

Аз пък си спомням сутрин и е желателно преди да се изследват да не се пие кафе, кола и яде шоколад, защото влияят на резултатите. Няма значение на кой ден от цикъла се изследват.
« Отговор #19 -: Октомври 26, 2006, 14:58:31 pm »
Най-добре сутрин, но не ефатално и ако е на обяд! При мен са толкова високи, че нищо особено не им врияе!
Ленедка и Дени, пишете как сте не се приетснявайте - мога чудесно да ви разбера!
Григчо, ти сега на какъв етап си?
Матей - 1.04.2006 г