0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Jmmm

Добър гинеколог в Пловдив
« -: Октомври 26, 2006, 10:56:57 am »
Здравейте,
От скоро със съпруга ми се преместихме от София в Пловдив. На мен ми се появи за пръв път здравословен проблем свързан със закъснение на менструацията, ходих при д-р Ели Илиева, но днес съвсем случайно попаднах на един форум, в който тя беше доста оплюта, най-вече за малко грубото си отношение към пациентите. Към мен също не беше особено тактична, но това е тема на друг раговор. Бих искла да ми препоръчате добър гинеколог в града, който ще ми обърне нужното внимание.
P.S: д-р Илиева каза, че имам поликистозни яйчници, назначи Dofustan и трябваше около 18-ти да ми дойде менструацията, но още я няма :( . Когато ме прегледа каза също че в момента не може да каже дали е налице бременност или не, защото е твърде рано. Сега не съм правила тест и много се чудя дали пак да отида при нея или да търся друг лекар. Очаквам съвет. Предварително благодаря.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Добър гинеколог в Пловдив
« Отговор #1 -: Октомври 26, 2006, 13:34:04 pm »
Торакс - д-р Даскалов.
*

jmmm

« Отговор #2 -: Октомври 26, 2006, 13:49:20 pm »
Благодаря  :D
така както си ровичках в интернет и аз стигнах до този извод.
*
« Отговор #3 -: Октомври 27, 2006, 09:02:35 am »
Jmmm, аз почти година ходих при д-р Ели Илиева и за цялото това време тя не предприе нищо грешно. Не вярвам на думите, изписани за нея по форумите. Може би единственото вярно е, че е доста рязка като човек.
В момента, когато разбра, че не може да ми помогне ме прати при неин колега - за да не ми губи времето.
Въпреки всичко мисля, че е добър диагностик и лекар. Но определено не се занимава с лечение на стерилитет чрез ИНСЕ или Инвитро.
Нищо против Д-р Даскалов, убедена съм, че за стерилитет той е по-добрия вариант.