0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
киста и бременност
« -: Октомври 26, 2006, 15:45:26 pm »
Здравейте на всички!Ето и моята история на кратко ще се радвам ако някой ми отговори и ми обясни какво става с мен.Правим опити от 1 година 1 бременност завършена с missed.Ето,че ми закъсня и теста показа бременност веднага си записах час при лекаря,след преглед с вагинален ехограф той установи че имам киста 37 мм в единия яйчник  виждало се нещо в матката но не е сигурно дали още е бременност.Изписа ми утрогестан 3х2 вагинално,фолиева киселина и геритамин и след 1 седмица пак на преглед.Излизайки от кабинета се запътих при друг специалист който ми беше констатирал първата бременност и той веднага ми потвърди ранна бременност на 25 дни. Питам Ви ако наистина съм бременна какво ще стане в комбинация с тази киста.Благодаря на всички предварително!
*
Re: киста и бременност
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2006, 04:44:23 am »
Повечето кисти в такъв случай ще спрат да се хранят и развиват и ще се свият - в смисъл може дори да изчезнат - но има и изключения. Принципа е че по време на бременност кистата не се храни и умира дано твоята да е от този тип и вместо киста да си имаш бебче.
« Отговор #2 -: Октомври 27, 2006, 09:31:25 am »
Хубаво е да те следят и да видят, както ще стане с кистата. И аз имах такава и някъде към 9-та седмица беше изчезнала.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #3 -: Октомври 27, 2006, 10:07:34 am »
Поздравления за хубавата новина!!!
Всичко ще е наред ,не се тревожи ....мръсната гадина ще се махне :balk_602:
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
*
« Отговор #4 -: Октомври 27, 2006, 17:25:42 pm »
благодаря Ви момичета !ще стане ясно другата седмица на прегледа тогава ще видим дали се е махнала
« Отговор #5 -: Октомври 30, 2006, 16:05:31 pm »
Поздравления и от мен! Дано всичко е наред и не забравяй да пишеш как се развиват нещата  :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #6 -: Октомври 30, 2006, 18:01:20 pm »
ще пиша веднага след прегледа в петък стискайте ми палци
« Отговор #7 -: Октомври 31, 2006, 10:47:30 am »
Честито за хубавата новина и лека бременност! На мен също ми казаха, че имам киста на единия яйчник, но доктора каза, че можела да изчезне от само себе си при бремеността и на следващия преглед който ще бъде в понеделник трябва да се види дали я има или я няма.
*
« Отговор #8 -: Ноември 04, 2006, 10:24:55 am »
Здравейте момичета!Обещах да пиша след прегледа,ще започна с това че кистата вече я няма,има плоден сак отговарящ на 4,6г.с точно толкова колкото трабвало да е но  не се виждало още ембрионПреди прегледа реших да отида до тоалета и видях розово петно на ежедневката след прегледа не установи нищо нередно но  ми препоръчаха пълно лежане,продължавам да си пия лекарствата и след 2 седмици пак на лекар.Това е засега ако има нещо пак ще ви пиша
« Отговор #9 -: Ноември 04, 2006, 11:58:11 am »
Здравейте момичета!Обещах да пиша след прегледа,ще започна с това че кистата вече я няма,има плоден сак отговарящ на 4,6г.с точно толкова колкото трабвало да е но  не се виждало още ембрионПреди прегледа реших да отида до тоалета и видях розово петно на ежедневката след прегледа не установи нищо нередно но  ми препоръчаха пълно лежане,продължавам да си пия лекарствата и след 2 седмици пак на лекар.Това е засега ако има нещо пак ще ви пиша
Рано е да се види ембрион, при мене в 5-та седмица се видя само сакче.
почивай си, много е важно да си спокойна.Виждам , че при кървене в този ранен периоз хапчетата са едни и същи, реално погледнато  не се очакват и чудеса от лекарите-каквото може са направили и предписали.
И моето кървене ме притеснява, но точно когато се засили и отидох на  спешен преглед се видя  живо ембрионче.
Стискам палци нещата да се закрепят и развият хубаво при теб!