0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лорина

дали да се надявам
« -: Октомври 27, 2006, 22:43:35 pm »
Последната ми М беше на 09.10..Сега ми е 18ден .За първи път от много години послените два дни ми се повръща ,дори пия лекарства против повръщане.Икаме много бебе и може ли да ми отговорите възможно ли е да съм бременна и толкова рано да имам такива симптоми,а не след като евентуално /дай боже /ми закъснее?
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: дали да се надявам
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2006, 22:55:59 pm »
Госте, по мои скромни изчисления при 28 дневен цикъл, следващата менструация трябва да бъде на 5 ноември, на мен ми се струва невероятно, това което пишеш??? Доколкото знам, първите такива симптоми идват след положителния тест. Желая ти тревогата да не е фалшива, колкото и невероятна да ми звучи. Пиши как си и късмет!!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #2 -: Октомври 27, 2006, 23:01:14 pm »
  Мисля че може ,защото кото сме си говорили с майка ми е казвала ,че като е била бременна с мен е започнала да повръща няколко дни преди датата на м.(обаче само няколко дни).При теб е малко рано, но стискам палци!!Дано да е това на което се надяваш! :crossfingers:
*
« Отговор #3 -: Октомври 28, 2006, 01:19:19 am »
Ами надявай се! Безплатно е. Ако беше платено, щях да те посъветвам да започнеш да се надяваш, ако поне един ден ти закъснее. :D
Alexandra
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Октомври 28, 2006, 08:53:36 am »
Не пий лекарства против повръщане без лекарско предписание.
*
« Отговор #5 -: Октомври 28, 2006, 09:48:12 am »
Абсолютно е възможно! При всеки е индивидуално така, че може от рано да почне да ти се повръща, затова не пий тези хапчета. Но пък е възможно и да е предменсруален симптом, на мен често ми се случва. Затова не се вглабяваи толкова  в това (знам, че е трудно) и всичко ще бъде наред!!! Стискаме палци да е стаснало!  :crossfingers: :goodluck: :ballons:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #6 -: Октомври 28, 2006, 11:21:58 am »
Когато а3 бях бременна, първото ми повръЩане беШе 1-2 дни преди датата на очакваната М., всяка бременност е ра3лична , така че всичко е въ3можно, макар че, ми се струва че е малко рано 3а теб. Но не се 3нае, 3атова бъди спокойна и времето Ще покаже. От сърце - успех! :goodluck:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #7 -: Октомври 29, 2006, 09:16:59 am »
И аз мисля, че е раничко, но все пак всеки организъм е различен. И наистина, не го мисли толкова задълбочено, че понякога човек от внушение и следене сам предизвиква симптомите. Иначе при мен това е ПМС, дано при теб причината да е друга  :D
Късмет!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #8 -: Октомври 29, 2006, 19:05:27 pm »
Не спирай да се надяваш, винаги има шанс! Всичко е строго индивидуално може да ти се гади и да повръщаш от първия ден след овулация, т.е. след евентуално зачеване! Но и според мен спри да пиеш лекарствата против повръщане. Стискам палци скоро да се похвалиш! :balk_64: :balk_602: :balk_600: