0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Запушена тръба след лапароскопия
« -: Октомври 28, 2006, 01:09:27 am »
Момичето е оперирано ,след извънматочна ,преди 6месеца.Запазили са тръбата,сега обаче ,при цветна снимка се оказва,че е напълно запушена.Не ми е ясно???Дали не са си свършили работата,като хората в болницата,защо е запушена тръбата,нали лапарото е затова,да се отпуши,а не обратното?!?
Re: Запушена тръба след лапароскопия
« Отговор #1 -: Октомври 28, 2006, 06:59:00 am »
Или тръбата е направила спазъм по време на снимката, или пък междувременно е имало друга причина, поради която се е запушила...

Сложно е, Морки.
« Отговор #2 -: Октомври 28, 2006, 23:11:59 pm »
На мен след коремната операция ми каза докторката, че и двете ми тръби са прави и проходими. За по-малко от две години,при лапарото се установи: две запушени тръби с хидросалпингс билатералис и много сраствания. През цялото време много съм се пазила. Забравих какво са това прашки  :lol: Не съм боледувала сериозно.
Случват се такива работи... и аз търся обяснение  :(

lb2f
*
« Отговор #3 -: Октомври 29, 2006, 11:11:32 am »
А къде точно е била извънматочната. Ако е била вътре в тръбата и са опитали да я спасят, то има вероятност наистина да се запуши, зависи и в какъв стадий са хванали извънматочната. Обикновено когато е в тръбата я махат, но щом са я оставили явно са преценили, че има шансове. Другата тръба добре ли е. А има и вариант при цветната снимка тръбата да е направила спазъм.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #4 -: Октомври 29, 2006, 21:51:31 pm »
През цялото време много съм се пазила. Забравих какво са това прашки  :lol:
:idea:Това за прашките ,би ли ми го обяснила,защото аз само такова бельо нося.Какво им е вредното? :?:
« Отговор #5 -: Октомври 29, 2006, 22:41:45 pm »
Не съм чувала да са вредни  :lol: Само дето д-то ти голо  :lol: След операцията само с боксерки или бодита ходя. Никакви голи пъпчета  :D
Това имах предвид.

lb2f
« Отговор #6 -: Октомври 30, 2006, 12:32:38 pm »
Джази бебе, здравей то и вчера на срещата подхванахме този въпрос за срастванията и да ти кажа май не е толкова до пазене , ами явно някакви вътрешни инфекции си стават на моменти и ги изкарваме без да разберем и после се чудим как да оправяме последствията за съжаление.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #7 -: Октомври 30, 2006, 12:56:26 pm »
Na 11 oktomvri mi napravixa laparo skopia v bolnotsa
pisana73
« Отговор #8 -: Октомври 30, 2006, 13:07:10 pm »
sheinovo pri postapvaneto ovedomix che sam s zapushena traba v diasno slet kato mi napravixa laparo skopia mi kazaxa che i liavata mi e zapushena i imam miomni vazli na matkata koito ne sa otstranili,sashto taka mi kazaxa che sled 6 mesetsa triabva da mi se napravi vtora laparo skopia,kajete moliavi kakvo da pravi ima li smisal da se podlagam povtorno na tova neshto i kak e vazmojno da ne mi ostranit vazlite i da se zapushi liavata traba
pisana73
« Отговор #9 -: Октомври 30, 2006, 13:11:35 pm »
moli niakoi koito e v techenie da mi otgovori na moia imel  pisana73@abv.bg
  :(
pisana73
« Отговор #10 -: Октомври 31, 2006, 20:18:39 pm »
Писана, писах ти на мейла.

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА