0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Една моя приятелка
« -: Октомври 28, 2006, 18:13:18 pm »
Здравейте пак!Една моя приятелка ме помоли да ви питам - има ли някакви течения по време на бременост/ранна - ако сте чували! Благодаря ви! Чакам ви с нетърпение!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Една моя приятелка
« Отговор #1 -: Октомври 28, 2006, 18:22:54 pm »
Принципно вагиналното течение се засилвало - поне така казват, до сега не съм била бременна. Друга възможност - кандидоза, която може да се прояви в ранна бременост. Да иде на лекар.
« Отговор #2 -: Октомври 28, 2006, 18:24:37 pm »
А извинявай - какво представлява кандидозата?
« Последна редакция: Октомври 28, 2006, 20:13:07 pm от BLACK_ROSE »
« Отговор #4 -: Октомври 28, 2006, 22:10:09 pm »
Скапа Роузи благодаря ти за сайтовете - запознах се с доста информация, която ми е от полза :bighug:но едва ли е тъп въпроса, поставен от човек, който до преди месец-два не беше наясно относно как точно си мери БТ.та камо ли да съм наясно какво е -ох ето забравих го! благодаря ти много за помощта! :balk_173: :balk_62:
« Отговор #5 -: Октомври 29, 2006, 01:14:07 am »
Картинката беше шега:) Не съм целяла да те засегна :)
Просто има неща, който се повтарят за Н-ти път, а просто трябва малко да се ползва търсачката или Гугъла. Вместо това обаче първосигнално се пита без да се направи усилие. Като за Кандидата например. В Зачатие има толкова неща писани, както и статии преведени от момичетата, а никой не си прави труда да се порови ;)
Все едно - радвам се че съм ти помогнала с инфо, което ти е било от полза.
УСПЕХ

*
« Отговор #6 -: Октомври 29, 2006, 11:35:33 am »

Хаха! Върховно е!  :D

Кроки 77, кажи на приятелката си да отиде на лекар. Лекарят е единственият квалифициран човек, който може да я прегледа, да й каже няколко думи за състоянието й, да й каже какво да прави, да й обясни какво й има. И наистина е жалко, че толкова момичета се стараят да превеждат материали, имаме и авторски материали от специалисти на сайта, а хората не ги четат!
Alexandra
*
« Отговор #7 -: Октомври 29, 2006, 12:30:40 pm »
Да, има течение и това е нормално. Нещо като защитна реакция на организма, би трябвало да няма сърбеж, парене и т.н.
НО, твоята приятелка трябва да отиде на лекар, който ще и назначи задължителните изследвания, в които влиза и влагалищен секрет!!! На базата на резултатите ще и каже дали всичко е наред.