0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета!
Имам проблем с един камък 6,1мм в левия бъбрек и адски боли напоследък, но т.като след аборт и 2 год. опити най-накрая съм бременна отново - едва 1 мес., не смея да пия никакви лекарства, така че моля помогнете, ако знаете някой безопасен лек или поне болкоуспокояваща билка!
Предварително благодаря и се извинявам, ако не съм избрала правилното място за новата тема.
:balk_80:
« Последна редакция: Октомври 30, 2006, 07:04:16 am от maia_st »

*
Re: камъни в бъбреците при бременност - моля, помогнете!
« Отговор #1 -: Октомври 30, 2006, 07:02:42 am »
Явно никой е нямал проблеми с бъбреците по време на бременноста и по-добре! Но аз започвам да се отчайвам, защото освен това от вчеря кървя! Последните изследвания  - ТАТ и МАТ в граници, а пролактина беше паднал под долна граница /8,23 при р.с.72-511/, какво да направя? Ужасно ме е страх, че отново ще загубя бебето :balk_145:
« Последна редакция: Октомври 30, 2006, 07:04:47 am от maia_st »

« Отговор #2 -: Ноември 03, 2006, 11:26:49 am »
Миа какво става. Пиши как си. Относно камъните препоръчват мечо грозде надявам се да ти помогне и да си добре
 :bighug:
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #3 -: Ноември 04, 2006, 11:25:36 am »
Цитат
Относно камъните препоръчват мечо грозде надявам се да ти помогне и да си добре
Ми то това мечо грозде май е противопоказно при бременност. 8O
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #4 -: Ноември 04, 2006, 11:51:26 am »
Явно никой е нямал проблеми с бъбреците по време на бременноста и по-добре! Но аз започвам да се отчайвам, защото освен това от вчеря кървя! Последните изследвания  - ТАТ и МАТ в граници, а пролактина беше паднал под долна граница /8,23 при р.с.72-511/, какво да направя? Ужасно ме е страх, че отново ще загубя бебето :balk_145:
Заради кървенето надявам се, си ходила на лекар,нали?
*
« Отговор #5 -: Ноември 04, 2006, 12:16:46 pm »
Миа дано веднага да си отишла на лекар. Как си, пиши?
Много жени кървят в началото на бременността си.
Не съм имала такива проблеми, но поради други причини лежах в болницата и там имаше бременни жени с бъбречни кризи. Включваха ги на системи и скоро след това се стабилизираха. Аз бях в МД - Сф.
Повече спокойствие и лежане, задължително иди на лекар.
*
« Отговор #6 -: Ноември 10, 2006, 16:16:51 pm »
Благодаря ви момичета за загрижеността,
но за съжаление вече няма бебе.
Вчера ме изписаха от болницата след операцията в петък, приеха ме по спешност заради кръвоизлив, оказа се извънматочна и лявата тръба се беше пръснала вече, но още вярвам, че имам шанс за нормално забременяване някой ден..
а бъбреците май са добре, камъчето си стои някаде там и кръста ме боли, ама предполагам че е от друго.

*
« Отговор #7 -: Ноември 10, 2006, 16:28:36 pm »
и да - бях ходила на преглед веднага след като прокървих, пих дуфастон и но-шпа 1 седмица. Тогава лекаря каза че всичко е ок, плоден сак като слънце и 2мм ембрион, сега се питам какво въобще е гледал?? Естествено търся и нов гинеколог, така че момичета ако сте доволни от своя лекар и той е в Пловдив споделете  :)