0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

какво се случва
« -: Октомври 29, 2006, 14:25:25 pm »
Мили момичета, моля Ви разгадайте това което става с мен! Този месец сме се постарали с бебеправенето. 5-7 дни след оволация се чувствах като пребито куче :cry: непрекъснато ми беше лошо, повръщаше ми се гърдите ми бяха невероятно напрегнати, болки ниско долу в областта на яйчниците, спеше ми се ужасно, и най- интересното че имах температура всеки ден около 36,8-37,0. До днес много интересно че всичко отшумя като че ли с магическа пръчка, остана само напрежението в гърдите и болките на яйчниците. Имах надежда че може да се е случило нешно но сега не зная какво да мисля!? Моля Ви кажете какво е вашето мнение , какво се слува?
Благодаря предварително!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: какво се случва
« Отговор #1 -: Октомври 29, 2006, 14:28:14 pm »
Случва се това, че много мислиш и се самонаблюдаваш.
« Отговор #2 -: Октомври 29, 2006, 14:49:06 pm »
   И аз бях така 1-2месеца . Cлед като ми дойдеше се чувствах ужасно.Спрях да обръщам внимание на разни болки и тем подобни и разочарованието не е така болезнено.Обаче тая статия ранни признаци на бременност големи психо атаки вкарва! :BangHead:  Дано бебето да стане скоро!!
« Отговор #3 -: Октомври 29, 2006, 16:16:14 pm »
Благодаря peroshinka, и все пак се надявам(нали знаеш надеждата умира последна)  :D !Мисля да действам на принципа на тото "Не губете кураж има следващ тираж"  :D :lol: Късмет на всички които не спират да опитват!!! :balk_602:
« Отговор #4 -: Октомври 30, 2006, 08:34:08 am »
Обаче тая статия ранни признаци на бременност големи психо атаки вкарва! :BangHead:

Успя да ме разсмееш, но напълно съм съгласна. И аз спрях да се наблюдавам под лупа и да си самовнушавам разни работи и определено се чувствам по-добре. Що се отнася до разочарованието, винаги си го има, но когато надеждите са премерени и то е по-малко.
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #5 -: Октомври 30, 2006, 08:51:00 am »
И аз всеки месец се чувствам така,явно въображението ни играе ло
ша роля,всеки ми казва не го мисли,но как да стане :balk_132:Някой,ако знае моля да ми каже.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #6 -: Октомври 30, 2006, 10:33:53 am »

.....всеки ми казва не го мисли,но как да стане :balk_132:Някой,ако знае моля да ми каже.
Ех миличка, ако някой знае как да стане и тръгне да продава рецептата, ще направи състояние за отрицателно време. Но Мири е права надеждата умира последна - аз при два отрицателни теста чувствах гадене и всички останали симптоми. Ама така е гладна кокошка просо сънува. Успех и късмет момичета!
*
« Отговор #7 -: Октомври 30, 2006, 10:45:50 am »
Благодаря peroshinka, и все пак се надявам(нали знаеш надеждата умира последна)  :D !Мисля да действам на принципа на тото "Не губете кураж има следващ тираж"  :D :lol: Късмет на всички които не спират да опитват!!! :balk_602:

Хихи, на peroshinka благодарили, а на Лейди-не! :lol: Лейди, виждаш ли! Не знам дали си струва да се хабим да ги презимяваме?! :D

Момичета, НАЙ-ДОСТОВЕРЕН ПРИЗНАК НА БРЕМЕННОСТ Е ДА ВИ ЗАКЪСНЕЕ МЕНЗИСЪТ. Кралицата-майка на Англия като млада жена така си внушила, че е бременна, че 6 месеца не й дошло от самозахипнотизирване. Не се самозахипнотизирвайте и вие!

Alexandra
« Отговор #8 -: Октомври 30, 2006, 11:11:58 am »
Не знам дали си струва да се хабим да ги презимяваме?! :D
Струва си... :D
Мири, стискам ти палци! Успех! :D

"Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите." Антоан дьо Сент-Екзюпери
« Отговор #9 -: Октомври 30, 2006, 11:45:21 am »
Мари, на мен всеки месец ми закъснява - нямам точна дата на цикъла, така че всеки път съм шах с пешката :lol: - нито мога да си направя разчет на времето ако се налагат изследвания, нито знам ще дойде или не 8O

« Отговор #10 -: Октомври 30, 2006, 11:47:52 am »
  Хей Мари, голям си сладур  :flower:.Разбира се ,че си струва да ни презимявате.Чета с интерес всяка твоя публикация ,защото всичките са пълни с много чувство за хумор!! :bighug:
« Отговор #11 -: Октомври 31, 2006, 22:20:43 pm »
Според мен нищо не се знае, докато не ти дойде или докато не си направиш тест. На кой ден си?

При мен например симптомите при ранна бременност много си приличат с тези при ПМС.. и тъкмо да се обандежда, че чудото е станало и идва поредният крах. При теб може и да не е така разбира се! Може пък и да е станало, симптомите при всяка бременност са различни, понякога се променят. :D

Моите например напълно отшумяха преди седмица, добре, че бях на ултразвук, че каквато съм паника :?

Успех и горе главата!!!