0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Имената на дългоочакваните бебенца
« Отговор #20 -: Ноември 01, 2006, 10:35:40 am »
За момче - на брат си харесвам името Михаил, а също Калоян, Владимир, Лъчезар.
« Отговор #21 -: Ноември 01, 2006, 15:05:25 pm »
За момче Николай, за момиче Никол!
И много други харесвам разбира се. Последният път в една аптека ми подариха книжка с тълкуване на имената. Беше като подарък с тест за бременност някакъв нов - Престо. И толкова други имена харесах  :D Дано скоро да ми се наложи да избирам... Пожелавам го на всяка от вас  :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #22 -: Ноември 01, 2006, 17:54:00 pm »
Аз пък харасвам Александър и Марго, но мъжа ми смята 4е са много претенциозни като имена  8O а ако бях искала шарл  или Луи?
*
« Отговор #23 -: Ноември 02, 2006, 16:46:45 pm »
Ния ми е любимото женско име - чак се разтапям като си го помисля.
Мъжки имена - Боян, Стефан, Жоро
« Отговор #24 -: Ноември 02, 2006, 17:16:06 pm »
Аз пък харесвам Зорница и Лора за момиченце (както и много други), а за момче харесвах Виктор, Мартин,Александър,Николай, но последно време се поизхабиха .Харесвам също Дарин
« Отговор #25 -: Ноември 02, 2006, 17:56:35 pm »
аз съм си избрала за момиче - Емма, Ева, Ая.
момче - Мартин. От ученичка съм мечтала да имам син, зодия рак и да се казва Мартин :D
Много харесвам и Цезар, като име, но не е за нашита стандарти.
По този повод любимия ми инспектор по приходите в НАП Център се казва Александър Цезар :D :P
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #26 -: Ноември 02, 2006, 23:15:38 pm »
Диде, един ден ще си имаш своя Мартин, ще видиш! Пожелавам ти го от сърце! Иначе моя мъж е зодия рак, готова ли си да го будиш сутрин по 1 час, да вършиш всички задачи вкъщи, да го чакаш по 1 час от училище, но пък поне ще има да си плачете здраво и за хубави неща! толкова са добри и чувствителни рачетата! Аз нали съм Дева и екстра си пасваме  :help1: Това в кръга на шегата, естествено, той ще ти е син, не мъж все пак.
 Ти явно си падаш по кратките имена. Ема е страхотно име. Чела ли си книгата "Изключителна жена" от Барбара Тейлър Братфорд???? Има и екранизация. Страхотна история за Ема Харт, аз оттам харесвам името Ема. Но като че ли си падам по дългите имена, като Патрисия, Вероника, Стефания, Мадлена, Паулина, Кристияна, Християн, Ростислав, Михаил, също Мария. Хихи, станаха много май! Кой знае един ден, като станем и ние мами какво ще ни хрумне. Поздрави!
« Последна редакция: Ноември 02, 2006, 23:19:20 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #27 -: Ноември 03, 2006, 09:27:11 am »
Диде, един ден ще си имаш своя Мартин, ще видиш! Пожелавам ти го от сърце! Иначе моя мъж е зодия рак, готова ли си да го будиш сутрин по 1 час, да вършиш всички задачи вкъщи, да го чакаш по 1 час от училище, но пък поне ще има да си плачете здраво и за хубави неща! толкова са добри и чувствителни рачетата! Аз нали съм Дева и екстра си пасваме  :help1: Това в кръга на шегата, естествено, той ще ти е син, не мъж все пак.
 Ти явно си падаш по кратките имена. Ема е страхотно име. Чела ли си книгата "Изключителна жена" от Барбара Тейлър Братфорд???? Има и екранизация. Страхотна история за Ема Харт, аз оттам харесвам името Ема. Но като че ли си падам по дългите имена, като Патрисия, Вероника, Стефания, Мадлена, Паулина, Кристияна, Християн, Ростислав, Михаил, също Мария. Хихи, станаха много май! Кой знае един ден, като станем и ние мами какво ще ни хрумне. Поздрави!
Дева и рак?? :help: :balk_77:А нееее - и аз съм Дева, но най-големия ми кошмар са мъже раци 8O
Нямам фаворит за мъжко име и се чудя какво бих избрала :?Но все пак ми харесват :
Боримир, Бранимир,Богдан,Герасим,Давид,Матей,Дамян /съответно женския вариант Дамяна/,Денис,Крум,Максимилиан,Райчин,Самуил

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #28 -: Ноември 04, 2006, 14:56:07 pm »
Ааа, дааа, що пък кошмар! Е, то зависи и от други неща характера на човека. Но аз явно съм много търпелива с него, затова е така. Добра комбинация, щото и двамата сте чувствителни и отзивчиви към приятелите си, абе даже прекалено.  :help: ама що не всъщност?!!
Хайде, миличка, пожелавам ти много, много дечица, че с този списък бая ще се чудиш един ден!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #29 -: Ноември 05, 2006, 10:29:08 am »
аа, не, не съм съгласна за рака. според мен са много нахъсани хора и луди глави.
моя мъж е близнаци, а аз лъв. каква комбинация само, а?:)))
Каси, на Емма държа да е с 2м  :D
Харесвам също и библейски имена, ама мъжо е твърдо НЕ! :D :D
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #30 -: Ноември 05, 2006, 20:24:26 pm »
Винаги съм мечтала да си имам момченце Адриан! и после едно момиченце Михаела! :D
*
« Отговор #31 -: Ноември 05, 2006, 21:44:07 pm »
имам се момиче-Симона ,сега искаме едно момченце -Калоян-така каза тати ,но ако е момиченце няма да го върнем и избора за име е мой ,харесват ми -Александра,Сиана,Никол.... :P
*
« Отговор #32 -: Ноември 06, 2006, 03:31:35 am »
За имена на моите деца съм харесала Калоян и Яна, може и Ива или Ивета , но за момче съм твърдо за Калоян
*
« Отговор #33 -: Ноември 06, 2006, 07:20:16 am »
За момиче - Зорница, Ралица, Елица, Стефания /Ния/, Емили/я/, Дана, Никол, Мишел ....
За момче - Димитър, Александър, Николай, Константин, Мартин, Деян, Йордан, Сребрин ...
*

didi_788

• **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
« Отговор #34 -: Ноември 25, 2006, 10:49:08 am »
 :DАз съм за следните имена:
Дария
Дарина
Дара
Божидар
Благовест
Благовеста
Благомила
Богомил
Християн
Кристиян
Мариам
Доротея
Теодора
Богалина
didi_788
*
« Отговор #35 -: Ноември 25, 2006, 11:55:04 am »
Тъй като изборът на име при мен е на дневен ред, след дълго мислене и умуване в списъка ми останаха няколко имена - женски (чакам момиче)- Мира, Мартина, Анжела, Белослава (любимото на мъжа ми), Калина и Александра.
За момче любимото ми е Мартин.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #36 -: Ноември 25, 2006, 12:02:53 pm »
Джули и според мен Белослава е страхотно име. :D
<br />
*

naty_84

• 193
  • Искай нещо много силно и то се сбъдва.Повярвайте
« Отговор #37 -: Ноември 26, 2006, 20:45:48 pm »
ей за Белослава не се сетих страхотно име е ...

[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://
*
« Отговор #38 -: Ноември 27, 2006, 08:40:39 am »
Тъй като изборът на име при мен е на дневен ред.......
Ох и при нас е на дневен ред ... та редуцирах листата до интернационалните имена и пак ми/ни е сложно - ама си имам и скрит жокер, но него ще го вадя в краен случай - да видим до къде ще добутаме избора преди да се е родило дребосъчето.
« Отговор #39 -: Януари 13, 2007, 15:50:08 pm »
Момичета, любителки на езика на Пушкин,
открих това http://neir0mancer.ru/2/1/
Аз, тежък случай в измислянето на име, май вече се спрях на две и резултатът, във вселенски аспект :D, ми хареса. Пробвайте :?
Прегръщам ви!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika