Гледам, че темичката ми е се е развила.. При нас няма новини.
Исках да ви споделя, че причините за мъжкия фактор лично за мен се обосновават много на стреса.
Мъжът ми не боледувал от нищо съществено като малък, не пие и не пуши, храни се от години доста здравословно (прегрешенията му са слодоледа и кока-колата през лятото), НО работи буквално денонощно! Често се случва да работи по 24-30 часа без сън, натоварнаето му е голямо, отговорности и т.н. Няма време за спортуване (това е неговото оправдание).. Цяла съвкупност от причини, които теоритично биха могли да се променят, но не и следващата половин една година.
Аз каквото мога, го правя - занимавам се с ходеле по лекари, ровене във форума, събиране на информация. Купих му билките и витамините, за които научих тук, опитвам се да му приготвям хубава храна.. моля се след няколко седмици контролната спермограма да покаже подобрение! Какво друго ми остава, не мога да му кажа да си смени работата, тази му работа плаща сметките в къщи и обикалянията по доктори. Моята заплата отива по лекарства за мен. Какво да се прави, положението е такова, опитвам се да се справям с него!