0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Защо не се покачва БТ?
« -: Ноември 04, 2006, 00:31:54 am »
   Момичета бихте ли погледнали графиката ми?За първи път меря БТ-орално!Предполагам, че овулациятя е била на 10 -11ден.Имах всички признаци-белтъкообразна слуз примесена с мъничко кръв, болки в яйчниците!Температурата обаче не се покачи, а продължи да пада!Вече нямам симптоми за ову и цервикалната ми слуз е кремообразна.Предният месец пих Дуфастон ,а този-не.Обикновино след спирането на Дуфастона, първият цикъл вместо 27-28 е 21-23 дни.Възможно ли е при тези симптоми да съм нямала ову и това да е причинено от спирането на хапчетата?Също така ми расте мъдрец ,който тези дни трябва да извадя.От него ме боли ужасно глава и съм пила-аулин, нимезил и кофергамин.Дали тези лекарства могат да повлиаят на БТ?Благодаря предварително! :dontknow: :balk_102:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Защо не се покачва БТ?
« Отговор #1 -: Ноември 04, 2006, 08:30:31 am »
Според мен все още няма овулация по твоята графика.
« Отговор #2 -: Ноември 04, 2006, 08:46:24 am »
  lady_11 в такъв случай ,моята ову обикновено е 13-14, а днес е 15 и ми се появиха предменструални симптоми и течението стана по-кафеникаво, като че ще ми идва 8O.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Ноември 04, 2006, 11:18:24 am »
Може би овулацията е предстояща.
« Отговор #4 -: Ноември 04, 2006, 17:42:08 pm »
   А може би изобщо не съм имала ову!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #5 -: Ноември 04, 2006, 18:12:36 pm »
Според мен овулацията ти е в следващите дни - 16-17 ден. Ще видиш, че утре, най-късно в други ден ще ти се покачи БТ.
Причината : Дуфастонът измества напред овулацията, и следващия месец овулацията е по - късна . Поне при мен е така. Отделно на това това твое главоболие може да влияе на хипофизо-хипотеламучно- яйчниковата ос и да забави също овулацията. Категорично смятам, че до този момент не следва да мислиш за ановулаторен.
« Отговор #6 -: Ноември 05, 2006, 22:16:22 pm »
    Наистина днес БТ започна да се покачва :flower:момичета!От днес и гърдите ме болят много повече.Неразбирам обаче, защо тогава цервикалната белтъкообразна слуз примесена с кръв и болките в яйчниците бяха около 10-ти ден ,а сега нищо!?А нали белтъкообразната е "любимата" на сперматозоидите?Също така имам и ПМС и ми се струва ,че съвсем скоро ще ми дойде!Предният месец, когато правих тест за овулация в деня в който ми се появиха 2 чертички ми се появи кремообразната слуз-май не би трябвало да е така!?Употребата на Дуфастона не ми е много на сърце.Когато ходих преди време на лекар, имах задържан фоликул и липса на овулация.Изписа ми Дуфастона за 3 месеца(мисля че беше от 19-ти ден за 7).Сега като ходя на прегледи имам ову ,но пак ме кара да ги пия до деня на М.(при евентуална бременност).От тях обаче имам чувството, че всичко се обърква.И дали могат да се пият постоянно?Съжалявам ,ако въпросите ми са глупави ,но това е нещо ново за мен и засега доста объркващо!!  :balk_136: :butterfly:
« Последна редакция: Ноември 05, 2006, 22:20:29 pm от peroshinka »