0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bolka

искам да споделя
« -: Ноември 04, 2006, 20:31:39 pm »
 здравей те.казвам се ани и искам да споделя с вас своята болка.омъжена съм от осем години и немога да забременея.вече немога да общувам с приятелки те си .защото ми омръзна да слушам,как се оплакват от секърва си,сестрата на съпруга си и т.н.и не осещат, че имат най-голямото щасти на света да са майки.нито една от тях не вижда сълзите в очитеми,а на мене ми се иска толкова много да си поплача на приятелско рамо.на 31.07.2006г.ми направиха лапароскопия.диагноза поликистоза и ендометриоза.сега се лекувам с золадекс .на 14.ще ми бъде 3 инжекция,след шестата пак ще ми направят лапаро.искам да бъдете с мен.
Re: искам да споделя
« Отговор #1 -: Ноември 04, 2006, 20:39:47 pm »
Добре дошла  :bighug: Много отчаяние има в постинга ти, а положението ти не е отчайващо! Ендометриозата е коварна болест, но много от момичетата са се преборили с нея. Важното е, че знаеш къде е проблема и си избрала правилния път за решаването му. Има много момичета, които збременяват веднага след лечение на ендометриоза. Прочети внимателно темите и ще намериш много информация и споделен опит. А защо ще ти правят втора лапароскопия?
Успех!

lb2f
« Отговор #2 -: Ноември 04, 2006, 20:59:28 pm »
първата беше само диагностична.втората ще ми надупчат яйчниците.за да отделя яйцеклетка.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #3 -: Ноември 04, 2006, 21:04:14 pm »
Здравей ! Важното е ,че си намерила срещу какво да се бориш т.е. причината е налице и ти ще я пребориш, а след това ще можеш да имаш своето бебе.  :hug2: А колкото до другите...бъди сигурна,че и те има своите грижи. Много често нещата отстрани изглеждат едни,а в действителност е съвсем друго... :?
Бъди силна и знай,че тук винаги ще намериш опора,защото ние знаем за какво става въпрос . :( Успех и не се отказвай ,малко ти остава !  :flower:
искам да бъдете с мен.
Разбира се,че сме с теб !  :balk_103:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #4 -: Ноември 04, 2006, 21:34:05 pm »
 :hello2:Добре дошла,мила!С теб сме! :hug2:Ще помагаме с каквото можем,а ти действай по плана! yahoo_17Желая ти много здраве и късмет!Горе главата! :sunshine:
« Отговор #5 -: Ноември 04, 2006, 21:40:41 pm »
много ви благодаря.ще ви информира за всичко което ми се случва.надявам се и аз да мога  да ви помагам.
*
« Отговор #6 -: Ноември 04, 2006, 22:22:53 pm »
Много негативен ник си си избрала. Не можеш ли да го смениш с нещо по-добро? Така от теб струи просто болка и нищо друго, а не бива! Трябва да вярваш, че всичко най-хубаво в този живот тепърва предстои. Не кори приятелките си, че не те разбират. Ти също не ги разбираш, дано и те не те корят. Подкрепяйте се с половинката си, споделяй с близките си хора и пиши тук-ще се разтовариш и ще видиш, че не си единствена в такова тежко положение.
От сърце ти пожелавам да се овладее ендометриозата и след втората лапароскопия да успееш бързо да забременееш и износиш здраво бебе. Хубавото в случая ти е, че си на прав път: открила си причината и се лекуваш!
Alexandra
*
« Отговор #7 -: Ноември 04, 2006, 22:24:52 pm »
Болка, стана ми мъчно за теб, макар моето полужение да не е по - розово от твойто. И аз като теб от почти 8 год. се мъча да имам дете. Хубаво е обаче, че имаш определена диагноза и направен план. Затова горе главата и напред.
*
« Отговор #8 -: Ноември 04, 2006, 22:47:26 pm »
Добре дошла,Болка. :)Тук ще намериш приятелското рамо,на което да поплачеш или пък да споделиш и хубавите моменти, които ти предстоят!Не се отчайвай.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #9 -: Ноември 05, 2006, 12:04:27 pm »
Много негативен ник си си избрала. Не можеш ли да го смениш с нещо по-добро? Така от теб струи просто болка и нищо друго, а не бива! Трябва да вярваш, че всичко най-хубаво в този живот тепърва предстои.!

миличка, мари най-точно ти е казала нещата. от ника ти лъха страх, ужас и безсилие! А не бива! Няма нищо непоправимо на този свят. Всеки има право на щастие!!! Ще направиш каквото трябва, и ще видиш, че рано или късно ще имаш добър резултат-твоето детенце!!! Относно приятелките ти, разбирам те напълно, всички сме заобиколени от такива хора, понякога и ние прекаляваме с оплакванията си и не виждаме, че имаме НЕЩА, КОИТО ТЕ НЯМАТ! Добре дошла в клуба и погледни света с други очи! ТОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ И ПО-КРАСИВ!   :bighug:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #10 -: Ноември 06, 2006, 16:05:16 pm »
Добре дошла и от мен!
Тук ще намериш много разбиране и подкрепа, а от теб се иска да не се отчайваш. Все пак вече сте открили причината и сега ти работиш по въпроса, за да я отстраните. Това е много важно, само че опитай да се настроиш положително и да вярваш в добрия изход  :)
Всички ти стискаме палци скоро да се похвалиш с добри новини!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #11 -: Ноември 06, 2006, 16:24:20 pm »
Ааа не се давай  :balk_77:
Дръж се мила, знай че успеха ти наближава!
Бъди по - често с нас и ще се чувстваш добре!  :balk_602:
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #12 -: Ноември 09, 2006, 19:13:49 pm »
Здравей Аничка,

Искам да сподела че и на мен ми предстои лапароскопия другия месец за поликистоза(класическа форма), проходимост на тръбите, хидросалпингс и да се надяваме да няма друго   :D

Къде ще си правиш лапарото и какви шансове ти дават за поликистозата и това че няма да се появи пак?

Пиши ми на личния ако искаш
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #13 -: Ноември 12, 2006, 18:44:48 pm »
Здравей мила Ани.
Няма място за отчаяние,повярвай ми
ако влизаш често тук във форума,ще видиш колко ще се променят
нещата,ще ти се подобри много психиката.
Аз се опитвах 7 години да имам деца,бях се отчаяля напълно.От както открих този форум,едвам чаках да седна пред компютъра,страшно много помага.Тук можеш да споделиш абсолютно всичко,което те тревожи,и винаги ще намериш утеха.Горе главата,щастието идва!
Дано и ти като мен да се сдобиеш с двойно щастие.
Не се предавай.

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
« Отговор #14 -: Ноември 13, 2006, 18:13:19 pm »
Привет мила!

Всичко ще бъде наред!!! Няма да се предаваш!  :bighug:
Ние затова сме тук и всички заедно ще стигнем до заветната цел !!!  :balk_21:
Животът е такъв, какъвто вярваш, че ще бъде ...
*

didi_788

• **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
« Отговор #15 -: Ноември 25, 2006, 10:06:31 am »
 :)Привет ;миличка и от мен!не се отчайвай и ти ще бъдеш майка някой ден!сигурна съм ;че този ден е наблизо..Важното е ;че се лекуваш и следваш определен план на лечение!Да;права си ;че хората се вълнуват от много повърхностни неща..и на фона на нашите проблеми ни се струват..много плоски!Опитай се да избягваш хора;които те натоварват и да имаш позитивна нагласа!толкова много си изстрадала..сигурна съм ;че си много близо до успеха!Горещо ти пожилавам да мине всичко леко и безпроблемно за теб!Пиши ни как е минала лапароскопията!Аз откакто се регистрирах тук и в Бълг.Бебецентър..се чувствам по.добре.намерих прекрасни хора;които ме разбират и подкрепят!Благодаря ви ;че ви има и ;че ми давате сили да продължа напред!Миличка ;късмет и скорошни радости! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
didi_788