Милички,
Браво на вас!!! Гордея се, че познавам доста от вас лично и ще е чест за мен да се запозная и с останалите достойни момичета и момчета, организирали този протест. Самата идея е много добра - хем нестандартна, хем красива, хем не е някоя "плачлива".
Аз си бях вкъщи около събитието, покрай иксито. Първо - голям репортаж на 2-ра и 3-та страница в 24 часа за идеята, казах си - браво! След акцията по всички канали, през които минавах, все имаше репортажи. Първо по Нова ТВ - там ми се стори, че не са много дълбоко в темата отразяващите, обаче като си помисля, колко проблеми имаме, не е лесно наистина да се синтезира за 1-2 мин всичко. После по БТВ, там беше по-добре, по ТВ Европа няколко пъти, въобще по всички канали. В 24 часа имаше кратка информация че днес, в х часа, сдружение Зачатие ще протестира и т.н. Въобще, на това му се вика привличане на общественото внимание! Толкова ми стана мило да видя толкова познати лица по ТВ
Предлагам въобще да не се нервираме за някои отзиви, които "простеят" - истината е, че хората въобще не са запознати с нашите проблеми - трябва постепенно и с търпение да бъдат научени на по-цивилизовано отношение към проблема.