Температурата спадна
Ама преди това счупих живачния термометър и изпаднах в тих ужас. Винаги съм изпитвала страх това да не се случи и когато стана се парализирах за две минути
Вдигнах Румен по тревога, изметохме живачните топченца и той ме увери, че нищо друго не трябвало да се прави. А аз имах спомен, че се купуваше нещо от аптеката и се наръсваше мястото на счупване...
Иначе кървенето и потенето намаляха, но кога ще наваксам с недоспиването не знам
Гримьорката на Милен Цветков определено се впечатли от тъмните ми кръгове.
Пъпчето се държи на косъм и се надявам днес да падне. Не мога да направя свястна снимка, че да ви покажа щото или спи или се кокорчи като сумист
Първият пакет на Памперс беше супер, но откакто отворих втория все ми се струва, че ползвам някакво менте. Пропусна веднъж, вътрешния слой залепва за дупето и сякаш не попива толкова добре. И двата са купувани от Била с две семици разлика. Ако не е менте, то вероятно е станал по-пиклив
Кожата мажем по няколко пъти на ден със Себамед олио, но не спира да се лющи, а на китките направо се напуква
Сополчетата вадим със салфетка на фитилче, имам Стеримар, но още не съм се престрашила да го ползвам.
Още не са се върнали старите ми диоптри. Не виждам добре нито с очилата, нито с лещите. Знам, че бременността провокира покачване на диоптрите и че след известно време се връщат старите, ама колко е това време