0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Копирам темата http://forum.zachatie.org/index.php?topic=7015.0 и тук.
Обадиха ми се от екипа на "Искрено и лично", за да поканят наколко души и да направим едно предаване във връзка с акция "Буркан".

Благодаря на екипа за тяхната подкрепа, това са хора, които винаги реагират с готовност и съпричастност на инициативите на сдружение "Зачатие".  Smile

Помислете и пишете в темата кой ще участва.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Re: Покана от "Искрено и лично" за 16 ноември, 11 часа
« Отговор #1 -: Ноември 07, 2006, 11:45:51 am »
Е хубава работа! Само знаем да се оплакваме... Свършихме малко добра работа и сега, когато повучихме това, което търсехме - обществен диспут по темата - се скатахме

Не искам да чуя повече оплаквания от касата! Ще се оплакваме от себе си от тук нататък!
*
« Отговор #2 -: Ноември 07, 2006, 14:53:27 pm »
Хайде, момичета!
В "Искрено и лично" дори и аз бих участвала, ако не бях далече. Миглена Ангелова уважава анонимността на хората и предполагам, че може да участвате като г-жа Инкогнито, ако не искате да ви познаят (гледала съм подобни предавания).
Наистина сега е времето да се каже всичко, което може да бъде казано. Медиите правиха репортажи и статии, но те доста бегло описват фактите. 1 час в национална телевизия е друго нещо!

Хайде! Престрашете се!
« Отговор #3 -: Ноември 07, 2006, 18:39:37 pm »
Започвам да се ядосвам, че вече не съм в София.
Определено предаването на Ангелова не е за изпускане.
Един час ефирно време в гледана телевизия не трябва да се подценява.
Пък и тя винаги е подхождала разбиращо към темата (каквато и да е тя) и има възможност да се засегнат много въпроси.
Жалко че няма телефон на зрители...иначе поне там щях да се вредя.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #4 -: Ноември 07, 2006, 18:41:45 pm »
Започвам да се ядосвам, че вече не съм в София.
Жалко че няма телефон на зрители...иначе поне там щях да се вредя.

И аз така!!!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #5 -: Ноември 07, 2006, 20:19:23 pm »
Има телефон.

Хм, всъщност карам по спомени, но помня, че Мари от Чехия даже ни звънна единия път. Да не би пък сега да няма вече телефон?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #6 -: Ноември 07, 2006, 21:57:43 pm »
Ами аз мисля че няма.
Засичала съм няколко предавания в последно време.
Не съм забелязала да има зрителски обаждания
като при Милен Цветков примерно.
Има си поканени гости и малко публика
на втория ред и това е.
Може да греша, но това съм виждала.
« Отговор #7 -: Ноември 07, 2006, 22:27:16 pm »
Преди имаше телефон със сигурност, скоро не съм гледала обаче  :?

lb2f
*
« Отговор #8 -: Ноември 08, 2006, 00:02:43 am »
Май вече няма телефон. Преди имаше, да. Мели, ама аз си бях в България на ваканция когато успях да се обадя. Те ми взеха номера и ме набраха обратно. Но набирах нон-стоп. Буквално нон-стоп. Даваше непрекъснато заето и аз си викам "Бре, колко народ звъни!", а в крайна сметка пуснаха само мен и ме окастриха набързо...Но вече няма пряк телефон, мисля, защото предаванията са на запис. Освен в последните 2 месеца да се е променило нещо...
И въпреки телефонната линия съм съгласна с Роузи-един час в голяма телевизия, Миглена Ангелова подхожда с разбиране-не е за изпускане!
Че можем и да си го гледаме на запис после! Хайде, момичета! :crossfingers:
Alexandra
*

mushmi

« Отговор #9 -: Ноември 08, 2006, 10:15:38 am »
Здравейте,
и тук си пускам съгласието, мога да помогна с участие, имам 3 неуспени ICSI и 3 неуспешни инсеминаций.Лошото е че нвмах нерви да се занимавам с касата и не съм подавала документи там.Ако все пак решите че имате нужда от подкрепа, пишете ми на маила!
Успех на всички!
Мая
*
« Отговор #10 -: Ноември 08, 2006, 10:46:57 am »
 Мели, ще се опитам да си взема отпуска на 16.11. и ако успея ще дойда.

Знам колко е важно да се използва скоростта, която сме набрали. :surfinga: Така се постигат успехите, не трябва да се пропускат моментите.

Знаеш ли дали ще има хора от касата?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #11 -: Ноември 08, 2006, 10:50:09 am »
Моля те, Ини, ела! Изглеждаш прекрасно пред камерата, говориш ясно и конкретно, изобщо точно тук ти е мястото.  :D

Още миналия ден ми се обадиха от екипа на предаването и ми казаха, че започват изпращането па покани към съответните институции. Но дали някой от касата ще дойде, не мога да кажа.

Димитър Кудоглу
*
« Отговор #12 -: Ноември 08, 2006, 11:08:39 am »
 Ще направя всичко възможно да дойда, щом имам резултат за отпуската ще пиша. :balk_121: :balk_122: :balk_102:
*

NDK

• *
  • 174
  • Двете слънца които топлят сърцето ми.
« Отговор #13 -: Ноември 08, 2006, 12:18:07 pm »
Браво Ини , Браво Ани - толкоз ми харесахте, че и днес станах в  5,45 да гледам повторението на предаването с М,Цветков - страхотни сте  :)
*
« Отговор #14 -: Ноември 08, 2006, 15:17:43 pm »
Момичета това предаване по кой канал е?
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
« Отговор #15 -: Ноември 08, 2006, 15:24:42 pm »
БиТиВи

lb2f
*
« Отговор #16 -: Ноември 08, 2006, 15:36:38 pm »
БиТиВи
Благодаря ти Jazzybaby
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #17 -: Ноември 09, 2006, 15:54:03 pm »
Спешно, най-късно до утре, трябва да отговорим кой лично ще дойде да разкаже своята история (става въпрос за касата). Ини? Някой друг?

Димитър Кудоглу
« Отговор #18 -: Ноември 09, 2006, 16:15:29 pm »
Мели, аз исках да дойда, но щом ще разказвам история за касата - няма как - просто съм подготвила документите си, но приема така и не се състоя... Ако това върши работа - идвам  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #19 -: Ноември 09, 2006, 16:16:49 pm »
Ми Рали, става, как. Точно това е историята, която се търси.

Димитър Кудоглу