0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

NDK

• *
  • 174
  • Двете слънца които топлят сърцето ми.
Re: Какво правим?!
« Отговор #20 -: Ноември 08, 2006, 12:01:08 pm »
Здравей Наде , може ли и едно мнение на един мъж?

Както знаеш , при нас нещата са малко обърнати - аз повече държа да минем за пореден път - по-скоро жена ми да мине  през трънливия път на стимулацията - но съм се твърдо решен това да е - както аз го наричам  - последния сребърен куршум - и ако уцелим  мишената  - ще бъдем на небето от щастие  - но и двамата сме взели решение и вече , както едно друго момиче от форума ми каза - тичаме и по втората писта - а именно -процедурата по осиновяване сме задействали.

Все пак ти обичаш този човек , а и ще отгледате Вашето дете заедно . Лесно е на думи - но трябват компромиси  - инак връзката наистина ще бъде в опасност,

Много се надявам да  намерите двамата общ език - защото ако не си казваме нещата - не можем да  разберем какво си мисли партнъора ни.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #21 -: Ноември 08, 2006, 12:07:43 pm »
не ги съжалявам, не ги жаля мъжете - винаги съм била на принципа - кръв ли с...ре, казвай дренки е ял. Червата му ли се влачат, пояса му се е развил. Стари мъдрости ама много верни. Аз не съм жалила моя. А съм удряла здраво с бухалката. Обаче му давах и време да се освести. Така се прави. Удряш, почиваш...

Хихихи! :lol: Сладуркааааааа!!!  :kiss:
Аз моя още не съм го била! :lol: :lol: :lol:

Мари, злато, и аз не съм :lol: Той е с една глава по-голям и с поне 30 кила по-горна категория. Все ми вика джудже. Ама със словесната бухалка не прощавам. :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #22 -: Ноември 08, 2006, 12:18:50 pm »
Хихихи! :lol: Сладуркааааааа!!!  :kiss:
Аз моя още не съм го била! :lol: :lol: :lol:
Че как не си - то си трябва от време на време! :lol: :witch:
*
« Отговор #23 -: Ноември 08, 2006, 12:26:42 pm »
оохх, бая ше ми е трудничко да го ступам моя  :lol: ма, ако трябва да се понапъна, и после ще кажа, че вие сте ме подучили  :mrgreen:
*
« Отговор #24 -: Ноември 08, 2006, 12:32:35 pm »
Профилактика требе. Туй е положението. :lol:

Айде, спирам, че на Наха хич не й е до смях.

Нахичка, ОБИЧАЙ ГО! Не го гледай, наблЮдавай, шпионирай, критикувай, притискай, обиждай... Обичай го! Само това.
Alexandra
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #25 -: Ноември 08, 2006, 13:24:39 pm »
Мили приятелки. Искренно ме радва това, че отделяте време за мен и пишите. Искренно приемам всяка дума за чиста монета. Сутринта написъх един голям постинг , но взе че спря тока и реших, че не е трябвало да бъде публикуван. НДК благодаря и на теб мъжката гледна точка е много важна. Само преди да продължа искам да дам едно обяснение- Ние в момента не правим нищо за бебето, в смисъл нито имаме насрочена дата за инвитро нито знаем дали ще е скоро. Единственото нещо, което правим е това, че аз съм си пуснала едни хормонални изследвания. Това е! Нито приказваме, нито обсъждаме нито, го притискам, нищо! И може би защото целия сайт се базира на тая тема зачеването всички погледи и мисли се насочиха натам. Значи ние имаме общи проблеми, които нямат отношение с бебето и това исках да кажа, че единствено само за бебето не спорим и винаги сме единодушни. М/у другото тои ме кара да си правя изследванията, защото държи да се знае положението ми. Но до тук с отношението му към мен. Снощи поговорихме и му казах, че ако е нещастен и мисли, че не е нужно на тоя етап да се нагърбим( и то забележете догодина) с инвитрото да ми каже , че от това няма да последва раздяла от моя страна и разни такива. Ми тои си иска казва, че всичко прави заради това, заради нас. Но ето там е проблема, че не вижда най-главното. Докато е вглъбен в работохолизма си и това, че не прави малките жестове, които поддържат една връзка жива тои губи мен. А Гане не си мисли, че нямам търпение оо въобще не става дума за това. Защото търпението е до едно време и е начин да оставиш другия да се осъзнае сам. Е моя не се осъзнава и щом казва, че работи и работата е единственото нещо, което го интересува ще си остане сам и ще работи за себе си.Та пак се връщам към първия си постинг. Проблема е че нашите взаимоотношение куцат и само за инвитрото не спорим. Та редно ли е да търпя липсата му( става дума и за емоционална и физическа) само заради това , че е съгласен да ми направи бебе. Това е което иска да попитам. Ако съм ви заблудила съжалявам не е било умишлено. Отново благодаря. Ще извлека поука до колкото мога от написънато до тук. Прегръщам ви силно всичките. Мишенце благодаря ти за подкрепата и тук и на другите места. Искам да благодаря и на Ива, което е с мен от самото начало на проблема и ме подкрепя изцяло. Благодаря ви!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #26 -: Ноември 08, 2006, 13:32:06 pm »
Мари мила обичам го с цялото си сърце ако не го обичах отдавна да съм си тръгнала. Все намирам нещо хубаво, което да ме спре и това съвсем не е само детето. И тои ме обичам знам все пак иска да е баща на децата ми преодоля и страха от близнаците :lol:, (които всички мъже изпитват, разбираемо предполагам). Обаче никакъв го няма в поддържането на огъня във връзката ни. Не прави нищо, за да ме зарадва с минималното, което една жена заслужава. Най-малкото поне да се прибира вкъщи. Тои е перфекционалист-работохолик, комбинация която в повечето случай се оказва убииствена за една връзка. И аз вече не издържам. За какво ще ми е детето когато тои няма да е до мен? Тои ще ни обичам, но обичта не е само дума. Любовта е начин на поведение. Детето няма да замести липсата от моя страна на неговото внимание. Сега всичко е ОК. Но аз знам, че няма да продължи дълго. За това казах, че срока е до нова година и че за инвитро първа няма да проговорвя. Та да видим.
« Отговор #27 -: Ноември 08, 2006, 13:59:38 pm »
Наде защо ме караш да се изчервявам? :oops: :oops: :oops: И пак ли изгасна тока? :roll: :bighug: :balk_21:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #28 -: Ноември 08, 2006, 14:43:06 pm »
Наде, някои мъже са такива - работохолици. Ти като се събра с него какъв беше? Не беше ли пак такъв? Или го хареса щото е безотговорен? Безхаберен?
Ще ти кажа нещо от опита ми до сега - моя мъж е също работохолик, перфекционист и за мен трудно намира време. Ние сме така - аз приказвам, намилам, сърдя се, карам се, той - мълчи. Рядко говори. Но ме кара да се усмихвам, да се радвам, че сме заедно. Вярно, намира време за детето, но вечер по 2-3 часа и събота и неделя пак си кръшка.
За годишнината от сватбата - моя подарък беше нагласен, украсен, направен да си личи, че е от любов подарен. Неговия беше в найлонова торбичка от магазина, от който е купен. Подарен така между другото, щото съм го изненадала с моя подарък. Вярно беше скъп и хубав, но дори само цвете да беше подарил по подходящия начин за мен щеше да е безценен. Мъжете нямат усета за дребните жестове на внимание. Не я виждат романтиката така, както ние. У нас се броят на пръсти поводите или дните, в които ми е донесъл цветя. Като му го казах, той ми се разсърди.
Така че трябва да го приемеш такъв. Ако не го е правил преди, няма да се научи да го прави сега. За съжаление.

П.С. А мислила ли си, че може да е притеснен за парите за процедурата, че може да се чуди от къде да ги вземе тези пари. Ако е отговорен млад мъж, може това да е причината за неговото затваряне и вглъбяване.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #29 -: Ноември 08, 2006, 14:56:59 pm »
А не, усетът за романтика е индивидуален и не мисля, че е свързан с пола. У нас, аз съм организираната, пресмятащата и вечно заета с нещо, а моето Мило се сеща за годишнини, цветя, подаръци и дребни жестове. Ако остави на мен, току виж съм забравила за собствения си рожден ден!
Направо ме хвърлят в ужас любовни сцени, в които двамата герои два часа "романтично" вечерят. За мен това е чиста загуба на време, аз бих се отегчила до смърт в такава ситуация...
« Последна редакция: Ноември 09, 2006, 08:53:28 am от Lan »
*

kpo

• **
  • 92
  • кога ако не СЕГА!
« Отговор #30 -: Ноември 09, 2006, 10:42:38 am »
Наденце, много те обичам мила! Защо не ми каза?!
Знаеш ли, когато имаш дългогодишна връзка с един човек осъзнаваш, че има неща, които можеш да промениш и такива, които просто НЯМА да се променят! Това, което можеш, и трябва да направиш в този момент е да седнеш на спокойствие и да прецениш сама за себе си дали би могла да живееш, и да преглътнеш тези неща, които те изкарват извън нерви! Това е - просто всеки има различен праг на търпение - има жени, които търпят да ги бият, а има и жени, които си тръгват само защото мъжът не й отваря вратата (например)
Конкретно в моя случай, бях на прага да напусна мъжът си защато осъзнах, че той никога няма да проумее, че неговите задължения към семейството не се изчерпват само с даването на пари!!!
Ама трябвало да се купи телевизор - оставя парите на масата и - оправяй се! Ама трябвало да се прави ин-витро - пари - оправяй се! :?
Бях пред голяма дилема, но той има страшно много други положителни страни, които надделяха, пък и аз съм силна жена и мога да се справя със всичко!
Така че мила моя, стария и банален метод със плюсчета и минусчета ми помогна да осъзная колко е ценен човека до мен - дано и на теб ти помогне.
Защото вторачени в нещата, които ни дразнят забравяме нещата, които обичаме!!!
Целувам те
*
« Отговор #31 -: Ноември 09, 2006, 11:02:43 am »
Значи Наха, като бях девоика много харесвах един Титус, ама много чаровен младеж. Но, ...., несподелено!  :D Поне аз така си мислех тогава. И една приятелка го срешнала вчера и ми казва "Видях "твоя" и представи си, тои каза, че много те харесвал, ама ти не си го харесала." А по онова време бяха едни душевни мъчения, приятелката ми къде с подигравки, къде със съжаление се опитваше да ми помогне. Нещата минаха и заминаха, всеки си пое по пътя. И така.... Но вчера си мислех за теб. И си мисля, ето, ако бяхме седнали с Титуса да си поговорим, да не изискваме толкова много един от друг, сега животът ми щеше да е друг (щях да съм всеки ден на техно купон, Титуса е дисководещ!!! :P). Та, изводът е, не слушаи никои,  излизаите, говорете си, но не за бебета, а за глупости. купи си нещо ново, излезте да го полеете. Купи нови пердета, направи нещо ново за дома, създаи друда атмосфера. Не очакваи всеки жест от него да е романтичен и пълен с любов. И не бързаи. Обмисли добре решението си, или то само ще доиде в главата ти. Хаиде, умната и успех!