Здравейте момичета,
Незнам от къде да започна, може би с това, че съм бременна след толкова колебания и никакво плануване.Вчера беше вторият ми преглед при Док, след който се чувствам в пълен хаос.След като миналата седмица бременността ми бе потвърдена се оказа всъщност,че има и една усложнена вече картина. Миомно възелче на стената на матката и "някаква структура" на левия яйчник, която предния път ми бе казано, че е киста, но сега не се знае какво е.Другото притеснително за мен бе, че бебчето не растяло така както очаквала докторката.Нараснало е значително от миналата седмица,но не толкова, колкото трябва.Изписаха ми утрогестан, фолиева киселина и !!аспирин.Днес отивам на изследвания - Бета ЧХГ,СУЕ, време на кървене, съсирване, протромбин, фибриноген и т.н. Някой знае ли какво точно показва Бета ЧХГ?Между другото ходя в Щерев.Незнам как ще се развие тази бременност, но силно се надявам поне този път да е успешна въпреки многото неща.Знае ли някой колко трябва да е голямо плодното сакче на 5 седмици и 5дни?Дали да отида и на друг лекар или да оставя нещата така?Много съм объркана и незнам какво да направя.