0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Торакс Пловдив.
« -: Ноември 10, 2006, 08:52:33 am »
Здравейте момичета!Искам да помоля момичета които знаят каде точно се намира Торакс в Пловдив да ме опътят!Много ви благодаря!
 :D
*
Re: Торакс Пловдив.
« Отговор #1 -: Ноември 10, 2006, 09:44:08 am »
Аз ще се притека на помощ :)

Бул. "6-ти септември", посоката е от площад Съединение към Ресторант стадиона. Веднага след Площад Съединение има сфетофар, завиваш надясно и първото което ще видиш е входа на четвъртък пазара, а до него Клиника Торакс. Има табела на входа, няма как да я пропуснеш, сгрдата е зелена.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #2 -: Ноември 10, 2006, 09:49:41 am »

Ако не се вижда картинката ето линк с карта ;)

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=41d6d8e13286d15695032bcf54105d4d&id=348&num=5

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #3 -: Ноември 10, 2006, 10:20:20 am »
Ади, кога мислиш да ходиш? Ако е след срещата- да ти обясня тогава. Зависи и от къде ще влезеш в Пловдив, да ме извиняват пловдивчани, ама винаги ми е било трудно да се оправя в града ви. :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

adi

• 7710
« Отговор #4 -: Ноември 10, 2006, 22:15:48 pm »
Благодаря за отговорите! :D
Мини мисля да ходя сега в понеделник!
« Отговор #5 -: Ноември 11, 2006, 01:10:02 am »
Също така зависи и с какво ще пристигнеш, ако е с автобус ясно - хващаш такси от автогарата е към 2 лв. Ако е с кола може да влезеш през три места, та незнам през кое да обяснявам, ако е покрай панаира на колелото в ляво, след моста, на голямото кръстовище със светофар преди тунела в дясно, като видите голямия паметник на жена държаща венец на светофара в дясно и сте там. Ако влезете през стария път-в слувай, че са го оправили вече като стигнете до един висок комин и мисля че беше магазин на волво,  в дясно от него и пак продължавате до паметника с жената. През брезовско незнам как да обясня- там са складовете, пак на колелото в ляво, следващо колело-панаира, направо и после горната инструкция, тва  е като за хора незнаещи улиците и площадите на града. :lol: Ако се нуждаеш от чертеж свиркай.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #6 -: Ноември 11, 2006, 11:25:54 am »
Цитат
следващо колело-панаира
и се огледай за мен  :lol:
От където и да влизате в града, търсете Четвъртък пазара!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

adi

• 7710
« Отговор #7 -: Ноември 12, 2006, 13:51:30 pm »
Много ви благодаря за помоща!!!!! :D