0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бебето забавя ръстежа...
« -: Ноември 10, 2006, 16:45:06 pm »
В 15-та гестац. седмица съм. В Понеделник бях на лекар - телцето на бебето беше голямо колкото за 13-14 семица, но пък главата му си отговаряше на 15-та - 3.2см. Лекарката каза, че било нормално да не нараства с постоянни темпове, но аз съм притеснена. Не съм боледувала сериозно - само лека настинка без температура преди месец. Почти не съм взимала хапчета за настинката само малко хомеопатични. Дали някоя от Вас е имала подобен проблем? ще се радвам да ми пишете:)
Re: Бебето забавя ръстежа...
« Отговор #1 -: Ноември 10, 2006, 16:59:37 pm »
Geryger,
не се притеснявай и не си мисли лоши работи .

След 12 г.с. при всеки плода се развива различно и това много зависи от индивидуалните особеностти.

Спазвай лекарските указания, ходи редовно на прегледи и най-важното се радвай на бремеността си и любимите хора  :balk_9:

Усмихвай се повече  :balk_62:
Животът е такъв, какъвто вярваш, че ще бъде ...
« Отговор #2 -: Ноември 10, 2006, 17:11:51 pm »
Опитай да се успокоиш! Щом лекарката ти е казала, че е нормално няма място за притеснение. Почивай си повече и не мисли за лоши неща! Успех!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #3 -: Ноември 10, 2006, 21:41:40 pm »
Geryger,ще има бой по дупата! :lol:СПОКОЙНО!Всичко е наред,то ако всички бременностти бяха еднакви...нямаше да има такива щастливи емоции на финала!Позитивност!Късмет! :babyflips: :goodluck:
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #4 -: Ноември 11, 2006, 10:17:49 am »
Geryger,не се притеснявай,всичко си е наред при бебенцето.По едно време и моето бебче беше с размер на главичката отговарящ за седмицата,дьлжина на бедрото отговаряща за две седмици назад,а обиколка на коремчето отговаряща за седмица напред.Имай предвид,че колкото и да е хубав апарата на който те гледат може да се допусне грешка. :bighug:

« Отговор #5 -: Ноември 11, 2006, 11:05:02 am »
Blagodarq momi4eta, naistina ve4e se 4uvstvam po spokoina. Uspeh na vsi4ki Vi.:) Kato hodq na pregled sledvashtiq mesec shte spodelq razmerite na beb4eto otnovo :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #6 -: Ноември 15, 2006, 00:36:11 am »
това не е никакво забавяне на растежа. почти никога при мерене на плода с УЗ не се получава така, че всички органи да са измерени като за една и съща седмица. 1-2 седмици разлика е допустимо, още повече, че тия стойности са статистически величини, а в твоя срок на бременността (15-та седмица) размерите са толкова малки, че леко да трепне ръката на лекарката и да маркира по-навътре или навън - и ето ти разлика от 1 седмица...
това нещо би следвало лекарката да ти го обясни. важното е плодът да нараства всеки път и да няма големи разлики.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #7 -: Ноември 15, 2006, 09:46:39 am »
Лекарката каза, че било нормално да не нараства с постоянни темпове
:)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #8 -: Декември 01, 2006, 13:08:55 pm »
Zdraveite,
Dnes bqh na pregled otnovo. Dorata novina e, 4e bebeto napylno otgovarq na sedmicata - 18. Loshata e, 4e imam bakterii v urinata i shte si pravq oshte izsledvaniq. Osven tova mi dadoha hap4eta za zadyrgane, zashtoto placentata mi bila neznam si kakva :(. Sega shte tyrsq info za tezi bakterii. Ako nqkoi znae neshto po vyprosa ... Blagodarq Vi  :)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #9 -: Декември 01, 2006, 21:23:19 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Да ни зарадваш само с добри новини!