0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Майчин дом - Варна
« -: Ноември 13, 2006, 09:13:57 am »
Здравейте, момичета. моля за малко инфо относно майчин дом във варна... Гането ми го препоръча още преди месец, но тогава нямахвъзможност да отида, въпреки че си бях записала час  :oops:
чета в сайта че има няколко лекари, които преглеждат. когато пак се обадя ще ме питат при кого искам час. не че има голямо значение, предполагам са все добри специалисти, но все пак.прочетох добри думи за д-р Сариев. искам да посетя и друг специалист след миссед и като че ли засега съм се спряла само на болницата... благодаря
П.С. ако някоя от вас е доволна  от друг специалист, моля да сподели. предполагам някъде из форума има подобна тема, но не успях да я открия.
*
Re: Майчин дом - Варна
« Отговор #1 -: Ноември 13, 2006, 09:52:09 am »
Здравей, Викето!
Ако си решила да ходиш в Майчин дом, запази си час за д-р Сариев.
Д-р Маркова също преглежда там следобяд, но обикновено има свободни часове за след месец.
За сериозна консултация ти препоръчвам само д-р Александров.
Успех!
:balk_21:
*
« Отговор #2 -: Ноември 13, 2006, 11:00:43 am »
благодаря, Panda, от форума четох за д-р Александров, доколкото си спомням има кабинет някъде към гарата. би ли ми пратила негови координати?
мерси много  :bighug:
*
« Отговор #3 -: Ноември 13, 2006, 14:38:48 pm »
Координатите на д-р Александров са:
Клиника Кисьови
тел.052/631 888 - вторник и четвъртък
ул.Габрово №43 (вход от ул.Дунав) срещу бензиностанция OMV - близо е до гарата.
*
« Отговор #4 -: Ноември 13, 2006, 14:57:37 pm »
благодаря, Панда. записах си час и при него и в Майчин дом.  :oops:
от много глава не боли...  :bighug:
*
« Отговор #5 -: Ноември 13, 2006, 15:21:06 pm »
Цитат на: viketo
от много глава не боли...
И аз така мисля!  :lol:
Късмет ти желая и дано ни зарадваш с хубави новини скоро!

*
« Отговор #6 -: Ноември 21, 2006, 17:26:12 pm »
Точно Д-р Маркова ми каза "Съжалявам, тук не можем да сторим нищо за вас...няма място". Мислех че тя ще помогне след като чух че е добър специалист и най-вероятно е така. Но...може дае било за късмет.... След това се отправих към софийските клиники.
Внимавай какво си пожелаваш, защото някои желания се сбъдват!
*
« Отговор #7 -: Януари 05, 2007, 22:30:47 pm »
аз също посещавам маичин дом във варна при др.халачева и за сега съм доволна от нея
« Отговор #8 -: Януари 25, 2007, 10:01:17 am »
Аз ходя при Д-р Сариев и съм  доволна. Говори кратко и ясно и реално ти обяснява за кое имаш шанс и за кое не. Винаги можеш да отидеш при него дори и без час, и ще те приеме. Много е внимателен.
« Отговор #9 -: Януари 25, 2007, 12:19:29 pm »
Здравиейте на всички!
Ще ми каже ли някой, дали д-р Кателия Александров има частен кабинет или преглежда само в клиниката?
Мисля скоро да ходим с мъжа ми при него.
*
« Отговор #10 -: Януари 25, 2007, 12:49:18 pm »
Ще ми каже ли някой, дали д-р Кателия Александров има частен кабинет или преглежда само в клиниката?

Координатите на д-р Александров са:
Клиника Кисьови
тел.052/631 888 - вторник и четвъртък
ул.Габрово №43 (вход от ул.Дунав) срещу бензиностанция OMV - близо е до гарата.
Ами това е частния му кабинет.
*
« Отговор #11 -: Януари 25, 2007, 15:21:13 pm »
Освен в клиника Кисьови др.Александров приема и в поликлиниката на АГ болницата.Там е всяка сряда от 15-17 яаса.Предварително записване няма-отиваш и чакаш да ти дойде реда.Ако искаш може първо да се разбереш с него по телефона поне аз така направих.Номера му е :0888/325-749
« Отговор #12 -: Януари 25, 2007, 17:01:09 pm »
Благодаря за бързите отговори.Даже вече си записах час за следващата седмица в частния му кабинет.Надявам се всичко да мине добре.
Успех на всички!
« Отговор #13 -: Януари 26, 2007, 09:36:00 am »
Точно Д-р Маркова ми каза "Съжалявам, тук не можем да сторим нищо за вас...няма място". Мислех че тя ще помогне след като чух че е добър специалист и най-вероятно е така. Но...може дае било за късмет.... След това се отправих към софийските клиники.
zdr. razbrah 4e otiva6 v sofij ,kade po to4no si se maso4ila, i kakvo e mnenieto ti za tam?
Пиши на кирилица.
« Последна редакция: Януари 26, 2007, 10:13:46 am от Lali »