На мен ми каза че е работил с баща си преди години в областта на инвитрото и тои дори е бил на специализация в Холандия. Каза че е добре запознат с метода и че отдавна се били отказали с проф.Налбански , защото докато успеваемостта на един метод в медицената не надхвърли 40-50% той се води още в областта на изследванията и науката. Според него има достатъчно добри и други методи за лечение на стерилитет, които бели с по-голяма успеваемост при непроходими тръби или сраствания-лансира естествено лапароскопията и пластиката. Твърди, че имат статистика в МА колко много жени са забременели и родили след лапаро и пластика и колко малко са родили при тях от инвитро от всякакви клиники. То на мен ми е ясно, че ще си препоръчва неговите методи. Обясни ми колко много рискове поемаме при метода на инвитрото без да ни обасняват преди това и не ни запознават за много неща и странични деиствия на порцедурата и лекарсвата. Аз конкретно разпитвах за моя случей,това което ме интересуваше. Излиза според него , че сме малко като опитни зайци с това инвитро. А то въобще като се замисли човек в областта на медицината все е така независимо за какво сатва въпрос - гаранция май няма. Така , че пак подканям някой който е бил при някой от двамата Налбански да сподели също впечатления.