0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
бременност и кафеникаво течение
« -: Ноември 22, 2006, 19:59:56 pm »
Здравейте,в 5 г.с съм и днес получих много светло кафяво-жълтеникаво течение.Уплашена съм.Може ли това течение да предвещава аборт?Направих си 5хил.единици Прегнил така ми каза Даскалов.
Re: бременност и кафеникаво течение
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2006, 20:29:27 pm »
Злати, слушай си лекаря и не бързай така да се стряскаш.
Разрови се в темите, спомням си 4е доста от бременните моми4ета бяха писали за те4ение по време на бременност.
И спокойно  :D
*
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2006, 20:36:49 pm »
Да така е не спирам да се ровя,но при някои се получава след няколко дни и по силно течени,а после аборт.Това ме притеснява много,защото аз забременях от първа инсеминация.
« Отговор #3 -: Ноември 22, 2006, 21:47:29 pm »
Знам 4е е от първа, но от къде пък сега измисли, 4е това е при4ина бременноста да не проте4е нормално. Пък и веднага аборт. На някои моми4ета пък си остава те4ение, или се явява при датите при които преди бременноста е имало М.
Пак ти казвам, следвай си предписанията на лекаря и недей да мислиш за най-лошото, пък и сега не из4итай целия форум,  нали трябва да спиш много и да по4иваш добре  :D
*
« Отговор #4 -: Ноември 22, 2006, 22:08:36 pm »
Viarvam,дано си права.Утре съм при Даскалов.Предполагам е нормално да ме боли ниско корема и кръта.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #5 -: Ноември 22, 2006, 22:10:42 pm »
Златимира, ти правиш всичко, което зависи от тебе. Само не мисли най-лошото, защото спокойствието също е важно.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #6 -: Ноември 22, 2006, 22:18:50 pm »
Златимира, ти правиш всичко, което зависи от тебе. Само не мисли най-лошото, защото спокойствието също е важно.
Да знам Мели,но желанието е толкова голямо,че когато видиш нещо нередно се притесняваш,понякога без основание,но понякога със.
« Отговор #7 -: Ноември 22, 2006, 23:49:12 pm »
Златимира, помечтай си за нещо хубаво и се успокой ...
При всеки е различно, така, че това, което се е случило на някой няма да се случи на теб. Като не ти се спи, почети хубава книга .

По принцип болки има в тези седмици на бремеността - матката се разширява, яйчниците работят, хормоните подскачат и те изкарват от равновесие  :D
Все пак бремеността е състояние за период от 9-10 месеца ...

Успех и кураж !!!

Животът е такъв, какъвто вярваш, че ще бъде ...
*
« Отговор #8 -: Ноември 23, 2006, 19:12:17 pm »
Всичко е наред :DИма вероятност това течение да се е получило от по тъмни таблети от Утрогестана.Вече съм спокойна :D
« Отговор #9 -: Ноември 24, 2006, 08:32:43 am »
Всичко е наред :DИма вероятност това течение да се е получило от по тъмни таблети от Утрогестана.Вече съм спокойна :D

Браво, а сега се пази и почивай :balk_177: :goodluck:
« Отговор #10 -: Ноември 24, 2006, 13:48:01 pm »
Златимира, по-добре не с рови никъде, няма нужда да четеш, да мислиш и да трупаш притеснения.Късмет ти желая!!
« Отговор #11 -: Ноември 24, 2006, 15:17:03 pm »
Браво, как се радвам  :D
Сега мисли за коледните празници, които ще са ви толкова весели :lol:
« Отговор #12 -: Ноември 24, 2006, 16:20:34 pm »
НЯМА НОРМАЛНО ТЕЧЕНИЕ ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТ!!!!!!!!
КАЗВАМ ГО ТО ЛИЧЕН ОПИТ.
ПРЕГЛЕД ПРИ АГ СПЕЦИАЛИСТ Е НАЙ ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА РАЗСЕЙВАНЕ НА ВСИЧКИ СТРХОВ И СЪМНЕНИЯ!!!!
« Отговор #13 -: Ноември 24, 2006, 16:41:37 pm »
Дух4но, нещо не си про4ела, както трябва, Злати се е консултирала ве4е, и то с много добър лекар  :D
« Отговор #14 -: Ноември 24, 2006, 23:58:29 pm »
 а кой е Даскалов, и ако може негови координати
благодаря
« Отговор #15 -: Ноември 25, 2006, 08:37:51 am »
Пловдив Д-р Васил Даскалов, специалист акушер - гинеколог
Адрес: Пловдив, ул. "Димитър Цончев" №5, Специализирана Акушеро - гинекологична клиника Торакс,
сл. тел. 032/621 620, моб. тел. 0898 20 60 05,
Матей - 1.04.2006 г
*
« Отговор #16 -: Ноември 27, 2006, 23:20:43 pm »
лекарите казват, че кафеникавото течение не е за притеснение. ная-вероятно ще изчезне след 12 седмица. все пак не забравяю, че позитивните мисли са най-важни сега  :grouphug2: