Ще се опитам да ти отговоря доколкото мога
1. Тук не съм наясно, от София съм;
2. Обикновено се започва на напълно естествен цикъл /разбира се ако имаш овулация/;
3. Най-вероятно лекарят, при когото ще правиш инсеминацията ще поиска нова спермограма /ако тази, която имате не е правена на надеждно място/, може би и хормони или хламидия например, изобщо каквото прецени;
4. При мен протичаше така: отивах на първо УЗИ или в края на предния цикъл, или в началото /до 3 ден/ на цикъла с инсеминацията - това е за да се види състоянието на яйчниците, най-вече да не би да има задържан фоликул. След това следва започване на стимулация /ако ще правиш такава/, после фоликулометрия /в зависимост от дължината на цикъла лекарят ще каже на кой ден да отидеш, аз отивах на 10/. Проследяване на фоликула/те, измерване на естрадиол, ЛХ и СУЕ един ден преди инсеминацията и самата инсеминация. Тя не е болезнена, трае кратко, след процедурата полежаваш 40 мин. За поддържане на лутеалната фаза обикновено се изписва утрогестан, понякога и малки дози прегнил. Важно е да спазите въздържание 3-5 дни преди процедурата, за да е качествен мъжкия материал.
Успех ти пожелавам още от първия път