0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
Мисля дя взема за мъжа ми от тези две билки, а за себе си от сместа за овулация от "Поп Богомил" и да попием малко.
При него на спермограмата излезе само 15% нормална морфология, а аз по мои наблюдения, БТ и тестове за Ову, не овулирам всеки месец.
Ще проследяваме цикъла ми на УЗ от началото на януари.
         Equally Destructive
С тези две билки, могат да се променят други показатели, като например подвижността, но не и морфологията. До колкото знам този показател не се променя, или ако въобще може - то е много трудно.
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
Ох, и аз така смятам  :balk_144: , ама да питам все пак, нали не съм много в час...  :thankyousign:
         Equally Destructive
Ние имаме 2% подобрение на морфологията /от 3 на 5%/ след тримесечно пиене на билки от въпросната аптека, но не знам доколко се дължи на билките и доколко на витамините и минералите. Като цяло имаме количествено подобрение, а не качествено...
Искам да попитам тези 15% морфология по СЗО ли са или по Крюгер? Защото по Крюгер нормата е 14%...
  09.11.2007
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
15%  морфология е в норма.
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
Морфологията е по СЗО и доктора каза, че минимума е 30%   8O
По Крюгер ще правим в началото на януари, когато е и моят час за преглед.
Все пак се надявам тази влошена морфология да е била само моментно състояние...
Ще видим
         Equally Destructive
Ето малко повече информация:
Препаратът "Трибестан" се произвежда  от Tribulus terrestris. Трибестан е продуктът произведен от тази чудесна билка, завладяващ света. Но както за Кура булгара на Иван Раев научихме някога от Италия, така и за чудесните адаптогенни свойства на бабините зъби и ние и света научи от Китай. До 1985 г малко се знае за него. За първи път подробнисти се излагат в «Справочник за китайски лекарствени растения и формули» на доктор Хим Че Енг в 1983 году и 2 години по- късно в справочника «Химически състав на източните растения» на Хсю Чен и Хонг.

Трибестан за мъже 
Традиционно се използва за увеличаване на либидото при различни сексуални и  репродуктивни разстройства, ниски стойности на тестостерона.

Но бабините зъби помагат и на жени
Трибестан е надежно, високоефективно средство за облегчаване на постменопаузните симптоми и за подобряване на мастния обмен. Билката и продуктите получени от нея стимулират половите хормони по есетствен път. Респективно при персистиращи фоликули, яйчникови кисти и пр.

Ендокринните жлези са взаимносвързани и ако се наруши дейността на една от тях се разстройва работата и на другите. Например разгъването на остеопорозата около 40- 55 г., се счита закономерно. Резултат е от прогресивно понижен синтез на полови стероидни хормони. Например количеството им при 50 г. Жени е само 5% от това на 25 годишните.
Бабините зъби имат регулиращо действие и върху обмяната на веществата, която се нарушава с напредване на възрастта.

Подобни добри слова могат да се кажат и за магарешкия трън.
Но защо толкова много се спряга аптеката на "Поп Богомил"? Пробвайте на "Виктор Юго", "Венелин", "Бачо Киро". Сравнете цени, вижте как ще ви харесат билките на вид, на вкус.