0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

opasna li e spermata.......?
« -: Ноември 30, 2006, 12:47:04 pm »
zdraveite na vsi4ki.znae li niakoi opasna li e spermata prez na4alnite mesezi na bremenosta,moje li da navredi na embriona

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Ноември 30, 2006, 19:35:20 pm от Lali »
Re: opasna li e spermata.......?
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2006, 13:07:55 pm »
Объркала си подфорума. Питай в "Дългоочаквана бременост..........." или в "Усложнения при бременност". Но доколкото аз мога да ти отговоря - се образува запушалка при бременност и преди уво и сперматозоидите немогат да проникнат във матката. :dontknow:
« Отговор #2 -: Ноември 30, 2006, 13:08:24 pm »
Не, не е опасна :D
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #3 -: Ноември 30, 2006, 16:05:12 pm »
zdraveite na vsi4ki.znae li niakoi opasna li e spermata prez na4alnite mesezi na bremenosta,moje li da navredi na embriona

Уфффффффф!!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #4 -: Ноември 30, 2006, 17:29:22 pm »
Цитат

Ако 72 от ник-а ти  е означение за набора ти, бих казала: "Малеййййй....."
« Отговор #5 -: Ноември 30, 2006, 17:43:24 pm »
Била съм бременна.Спермата по никакъв начин не е навредила на мен и бебето.Както ти писаха по горе шйката на матката има ЗАПУШАЛКА!
Мое ангелче винаги ще те обичам!
embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=eva&year=2010&month=7&day=14&babycount=1"
*
« Отговор #6 -: Ноември 30, 2006, 17:47:10 pm »
Муца също е била бременна. 2 пъти.

Имаме статия "Сексът по време на бременността". Можеш да я потърсиш и прочетеш, Муца.

Alexandra
« Отговор #7 -: Ноември 30, 2006, 19:44:54 pm »
Някъде из нета на тема "Бременност и секс" четох, че спермата дори е полезна за шийката, съдържала нещо-си, което действало омекотяващо на шийката на матката, което пък било много полезно за раждането иначе ставала твърда... Не знам това дали е възможно и научно обосновано, само предавам твърдения по темата.
Дори да не е вярно, няма логика и да е вредна. Не се вманиачавай! Ако си бременна - леко бременеене!
« Отговор #8 -: Декември 01, 2006, 15:58:48 pm »
Опасна е спермата в последните месеци,защото съдържа нещо/не помня вече какво/,което предизвиква контракции!
« Отговор #9 -: Декември 01, 2006, 23:28:00 pm »
....

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Декември 03, 2006, 09:35:11 am от Lali »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #10 -: Декември 01, 2006, 23:32:29 pm »
Искаш ли да отидеш да си играеш другаде?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #11 -: Декември 03, 2006, 09:34:19 am »
Опасна е спермата в последните месеци,защото съдържа нещо/не помня вече какво/,което предизвиква контракции!
Простагландини. Освен това самият секс предизвиква контракции на влагалището. Ако бременността е много чакана си заслужава малко въздържание, поне за успокоение. Всеки си има доктор, който да прецени и всеки сам взима решение за себе си.