0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Смяна на лекар по-време на бременност!?
« -: Декември 03, 2006, 15:09:16 pm »
Здравейте,мили дами! :)Нуждая се от вашата помощ и съвети.Моя близка има проблем.Бременна е в седмият месец,но не е доволна от "грижите" на лекарката,която следи бременноста и /днес и  прилоша и се наложи да повикат бърза помощ.Лекарката,която пристигна установи,че има много нисък хемоглобин и е много изненадана от това,че лекарката следяща бременноста не следи  нивото на хемогло- бина/. 8O :xМоля,Ви отговорете ми на няколко въпроса:Ако моята приятелка иска да смени сега лекарката си възможно ли е да го направи въпреки,че е в седмият месец?Ако според вас може,трябва ли да уведоми личната си лекарка?Необходимо ли е направление от личната лекарка за новата лекарка?Трябва ли,да заплаща посещенията при новата лекарка като частен преглед?Ще се радвам много ако някой от Вас ми отговори!Благодаря,Ви предварително!
Re: Смяна на лекар по-време на бременност!?
« Отговор #1 -: Декември 03, 2006, 16:18:23 pm »
Мисля, че не само е възможно, но е задължително да го направи и то веднага! Ако не се лъжа, личният лекар трябва да даде ново направление, но след като ситуацията му бъде описана, няма да има причина да не го направи. Що за гинеколог е била тази дама?!

Би било хубаво на приятелката ти да бъде препоръчан добър лекар, което момичетата от форума със сигурност ще направят.

Настанало е време, в което човек може би сам трябва да си предписва изследвания, ако иска здравето му да е наред...

Кураж на твоята приятелка и нека хапва ядки и сушени плодове, освен добавките.

Поздрави
« Последна редакция: Декември 03, 2006, 16:35:03 pm от Eresh »
Re: Смяна на лекар по-време на бременност!?
« Отговор #2 -: Декември 03, 2006, 20:41:15 pm »
Най-добре да отиде някъде и да си плати!Естествено,че трябва да уведоми личната,то са 1ни разправии,аз исках да го направя,но не ми разрешиха,трябваше да минат 6месеца от 1ното направление,за да взема друго.Най-добрия вариант е да си плати на свестен лекар!
Фанта ти пак не си в час,даваш съвети,без да си наясно!
Смяната на гинеколога става с ново направление от личния лекар!