Успяяяяяхххххххххххххххххххххххххххх!!!!!!!!!!
Разбрах какво става и защо бебката драйфа.Ние през цялото време докато я хващаме с 1 ръка под коремчето и я подпираме на нас, за да не се изтъркули в банята.Да,ама тя милата не харесвала така сега сменихме държането и я държим малко под гърдичките в седнало положение, тупкаме леко гръбчето при ядене да се оригва оне 3 пъти и носим по 1/2 час, а матрака е на 30 градуса и всичко се оправи.Вече цял ден не е повърнала нищо.
И след това ми достижение да Ви питам:Като се почнат хапчета за спиране на кърма до колко време тя ще спре?Питам защото искам в края на 3 месец да спра тоя ужас и да минем на АМ.Знам, че по-добро от кърмата няма, ама нервите ми не издържат, а и се получи яко схващане на ръцете ми от помпата.И преди съм имала проблем със ставите на ръцете, ама тва +болките адски в гърдите от препълването ми идват в повече и съм малко като буре барут.От нищо се паля и цял ден не мога да си намеря място.А какво по-яко за 1 бебе от спокойна и усмихната майка, а не нервно бродещ из къщи човек
Успешно пазаруване на всички за празниците и много хубави изненади на мамите в очакване!!!!!!!!!!!!!!!
Хей, преди време писахте за 1 рецепта за оправяне на бебешко дупе от бактерии.Интерсува ме някой от Сф правил ли си е тва мехлемче и къде, че тук в аптеките около нас не правят, а с таткото тия дни нещо не можем да насмогнем с търчането (той е нощна смяна и поспива, а аз не мога да мръдна с бебата) ? И другото е може ли да ми услужите с 1 такава рецепта да си го поръчам, че ме предупредиха в аптеката до нас, че без рецепта от д-р никой нямало да ми го направи /или направо да ми поръчате 1 такъв мехлем , а аз ще си го платя и ще търся начин да го взема някак.