0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #1280 -: Септември 14, 2007, 15:34:03 pm »
Да все с надеждите, че ще изгрее слънце, но аз ви уверявам, че не вярвам на това, мисля, че никога няма да видя двете черти.....
Рени, стегни се! И аз за малко да изпадна в твоето състояние миналия месец... Закъсня ми, надявах се, но... дойде! Е, и! Има и следващ месец, и по-следващ... Все някога ще стане!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #1281 -: Септември 14, 2007, 16:21:05 pm »
Разбира се,че ще стане stork-boy ей момичета горе главите
Роби-10.07.1994г.
Александър-30.07.2008г.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #1282 -: Септември 14, 2007, 19:42:54 pm »
Разбира се,че ще стане stork-boy ей момичета горе главите
Благодаря ти, kali76, тука определено повечето имаме нужда от приятелско потупване по рамото! Аз имам почти седмица и вече тайничко започвам да се надявам да дойде stork-boy! Стискам палци на всички чакащи   yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

« Отговор #1283 -: Септември 14, 2007, 23:27:05 pm »
Здравейте,момичета всяка от нас минава през тези променливи чувства.Когато настъпват дните на овулация си казваш, може би този месец ще забременея  :ask: :00001754:,а когато ни дойде цикъла си казваш,че никога няма да изживееш най-съкровенното чувство да станеш МАМА :balk_145:.Не се отчайвайте! Ще напиша на кратко моята история от две години с моя мъж работим  много съвестно по-въпроса за бебе,и всеки месец без резултат.Но през един от месеците нямахме време за нищо,защото имахме да вършим неотложни неща.През този месец правехме секс само веднъж.Резултатът беше+++++++./но за жалост за кратко/.Вече мина една година от аборта и отново в очакване на  :bori_002: Написах тази история,защото нещата стават когато най-малко ги очакваме.Всичко е ТЪРПЕНИЕ и ВЯРА  :bfp: preggo ylinfant
« Отговор #1284 -: Септември 15, 2007, 01:30:23 am »
Stivarip,стискам палци да не те навести м този месец.Рени,Поли горе главата и ние ще видим все някога  :bfp:Вярвам силно в това.Успех на всичко чакащи. yahoo_17
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #1285 -: Септември 15, 2007, 21:01:32 pm »
Да все с надеждите, че ще изгрее слънце, но аз ви уверявам, че не вярвам на това, мисля, че никога няма да видя двете черти.....
Рени, стегни се! И аз за малко да изпадна в твоето състояние миналия месец... Закъсня ми, надявах се, но... дойде! Е, и! Има и следващ месец, и по-следващ... Все някога ще стане!

Здравеите.и аз съм една от тези дето се надяват да имат две чертички но...уви :(.а много искам бебе.на 23 години съм и знам че има много време но все пак знаете как е :)стискам палци на всички да имат две чертички:):):)
*
« Отговор #1286 -: Септември 15, 2007, 21:41:26 pm »
Момичета днес два дни по-рано от очакваното отпадам от списъка на чакащите. Много ми е тъжно, но се опитвам да погледна с надежда и дано стане скоро чудото както за мен, така и за всяка една от нас тук.
Късмет на всички чакащи -ЧАКАЙТЕ 9 месеца и .........  :babyflips:
*
« Отговор #1287 -: Септември 15, 2007, 22:03:08 pm »
Съжалявам Таня!
Но ще :crossfingers: :crossfingers:за следващия месец
« Отговор #1288 -: Септември 15, 2007, 22:42:06 pm »
Не се отчаивай Тани.Сигурна съм че другият месец ще успееш .Стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всички да успеем в наи скоро време.Тези които чакат нека да чакат още  :cloud9:-месеца и после :sbabygirl: :babyboy:.Пожелавам го на всички от :heartbeat:
« Последна редакция: Септември 15, 2007, 23:00:45 pm от polibo »

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
« Отговор #1289 -: Септември 15, 2007, 23:06:56 pm »
Благодаря ви за подкрепата мили момичета! Радвам се че ви има всички вас. Аз също ви  :crossfingers: и вярвам, че ще стигнем до заветните  :bfp:
*
« Отговор #1290 -: Септември 15, 2007, 23:12:55 pm »
Какво ни оставя освен взаимно да се подкрепяме :bighug: :hug2:
« Отговор #1291 -: Септември 16, 2007, 11:14:55 am »
И аз се записвам за другия месец  :(
*
« Отговор #1292 -: Септември 16, 2007, 13:43:10 pm »
Ох, да ви кажа, направихме инсе на 08.09  и сега трябва да чакаме за теста, но още нямам никакви признаци, май е още рано за това.
 Доста станах раздразнителна, но това е сигурно от хормоните, а може и от това, че трябва да чакам.
*
« Отговор #1293 -: Септември 16, 2007, 15:06:16 pm »
Според мен е рано за признаци. Успокой се, всичко ще бъде наред. Чакането определено изнервя, но нямаме друг избор. Успех!

:bighug:

« Отговор #1294 -: Септември 17, 2007, 09:31:57 am »
Мадлен ,успех ти желая ,както и на всички чакащи .Дано  този месец късмета е на наша страна.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #1295 -: Септември 17, 2007, 09:47:43 am »
madlen, стискам ти палци този месец да се похвалиш със страхотна новина!
На мен ми остават още 3 дни до заветната дата на М и вече съм адси изнервена.... Дали е от това, че ще ми и два, или от чакането... Успех на всички чакащи и дано да е за последно този месец

« Отговор #1296 -: Септември 17, 2007, 10:12:30 am »
baby_s  :crossfingers: :bfp:
« Отговор #1297 -: Септември 17, 2007, 11:11:52 am »
Тинкито :cheerleader:,видях ти графиката.Видя ли,4е 4удото стана. :party: Страшно много се радвам за теб и вси4ки моми4ета с  :bfp:резултати,а на нас 4акаштите много късмет и търпение.
Пожелавам ти лека и безпроблемна preggo
« Отговор #1298 -: Септември 17, 2007, 11:19:59 am »
Тинкито :cheerleader:,видях ти графиката.Видя ли,4е 4удото стана. :party: Страшно много се радвам за теб и вси4ки моми4ета с  :bfp:резултати,а на нас 4акаштите много късмет и търпение.
Пожелавам ти лека и безпроблемна preggo

Благодаря,да ти се връща тъпкано!!!
Аз още не смея да се похваля.Много е рано.Треперя и се моля.Докато не видя плодното сакче още нищо не се знае.Мога само да се надявам.Стискайте палци всичко да е наред,защото не съм на себе си.
Успех на всички!
« Отговор #1299 -: Септември 17, 2007, 11:30:46 am »
Тихичко честито миличка Тинки, желая ти всичко да е наред и прекрасно  :babyflips: