0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

missed abortion i парвия цикьл?Кога?
« -: Декември 10, 2006, 22:27:52 pm »
Мили момичета!
Моля Ви за сьвет! Имах missed abortion на 24 Октомври.В 11 г.с бях. Днес е вече 48-мия ден, а още нямам пьрви цикьл след аборта!Аз и нямах никакво крьвотечение след аборта, никакви болки! На вас кога ви дойде?
И това мое закьснение означава ли че нещо с хормоните пак се е обьркало?
Бях на лекар в понеделник - матката ми е  добре и лигавицата сьщо...но дали да стимулирам цикьла или да оставя природата да се заеме с мен?
Как е било при вас?
Много ви благодаря предварително!
Хрис
"Mnogo 4esto e nai dobre da gledame abstraktno na neshtata, za posledstviata tova vazi s palna sila. Vtora4im li se v deistvitelnostta, shte badem li v sastoianie da prodaljim?"
*
Re: missed abortion i парвия цикьл?Кога?
« Отговор #1 -: Декември 10, 2006, 22:53:53 pm »
Здравей, Буболина и същалявам за  преживяното от теб. Аз имам 3 аборта и да ти кажа и при трите беше различно. Идвало ми е и нормално, закъснявало ми е и с около 90 дни. Вървяло ми е по 12 дни, както и 3 дни. Имала съм много слаб цикъл, както обилен, дори и кръвоизлив. Виждаш при един и същи човек, колко са различни нещата, та камо ли при различни хора. Аз лично винаги съм изчаквала първия цикъл да си дойде от самосебе си. Успех.
*
« Отговор #2 -: Декември 10, 2006, 23:22:20 pm »
моля те, Mary, не ме стряскай така. мен също ме тормози този въпрос, на 07.11 беше моето абразио и вече се притеснявам защо не ми идва. пих 5 дена дуфастон заради удебелена маточна стена и док ме увери, че до седмица трябва да ми дойде. аз вече се притеснявам за 4 дена закъснение,какво остава за 90 дни!!! според мен при голямо закъснение е добре да се предизвика цикъл. bubulina, на твое място бих отишла на преглед и ако док прецени да се предизвика цикъл. мисля, че не е много нормално тялото да не се възстанови до месец, че и няколко дни отгоре (ако по принцип цикълът е нормален, но това е мнение по- скоро основано на логиката, отколкото на познания, така че не претендирам...). моето мнение е - тичай на лекар, дано всичко е ок и пиши какво ти е казал док!!!
*
« Отговор #3 -: Декември 11, 2006, 04:09:54 am »
bubulina След моя мисед питах докторите и те казаха че цикъла трябва да дойде до около 40 дни след изчистването - и ако се забави да ида на преглед - по принцип се приема че е по-обилен от обичайното и може да продължи малко по-дълго. Надявам се да съм ти била полезна.
Не знам дали мериш/си мерила БТ, но ако по принцип имаш представа как се движи тя при теб можеш да провериш дали се е покачила - при мен цикъла дойде точно 14 дни след като се покачи БТ - явно съм имала и ову в този месец, което ми беше малко странно ама организма си знае работата.
« Отговор #4 -: Декември 11, 2006, 08:21:39 am »
На мен ми бяха казали, че цикъла трябва да дойде до 43 дни! Пръвия път ми дойде нармално, втория на 39 ден!
Матей - 1.04.2006 г
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #5 -: Декември 11, 2006, 09:25:31 am »
моето абразио беше на 24.01,а ми дойде чак април и то чрез лекарства.
<br />
*
« Отговор #6 -: Декември 11, 2006, 09:33:23 am »
при мен два пъти ми идваше на 30 ден, но последния път на 55 ден и то ми го предизвика лекаря, защото хич не искаше да идва
bubulina, най-добре отиди на лекар
*
« Отговор #7 -: Декември 11, 2006, 09:34:53 am »
Да, така е. КАзват че от 20 до 40 дни след изчистването трябва да дойде и менструация. При мен след първия миссед менструацията дойде на 20-ден, а след втория - на 31 ден. В прървия цикъл след втория миссед имах и ову. Силно желателно е след първата менструация да се иде и на гинекологичен преглед. Но ако не ти дойде до ден -два - направо си бежи на преглед - в никакъв случй няма да ти навреди.
Хайде, стискам палци за успешен развой на всичко.
« Отговор #8 -: Декември 11, 2006, 15:47:44 pm »
Абразиото ми беше на 9.11, дойде ми на 28-мия ден, тече обилно вече 5-ти ден.
Знам, че границата е 25-45 дни, но моя приятелка в Италия е на същия хал като мене и лекарите там й казали , че било нормално да дойде до 60-тия ден.
Но на твое място бих ходила на лекар.
« Отговор #9 -: Декември 13, 2006, 17:37:35 pm »
мили момочета,
много ви благодаря за сьветите ви.
Да, аз отидох на лекар още сьщия ден, но моята докторка каза да изчакаме малко и после лекарства.Утре ще и се обадя ако не ми е дошло и ще видим какво ще правим.
Даже иска после веднага пак да се пробва с бебето.
Вие какво мислите? Не е малко прибарзано?
Каза че няма какво да се чака и след пьрвия цикьл да се пробва.
МНого ви благодаря, че сте до мене!
Хрис
"Mnogo 4esto e nai dobre da gledame abstraktno na neshtata, za posledstviata tova vazi s palna sila. Vtora4im li se v deistvitelnostta, shte badem li v sastoianie da prodaljim?"