Както казват китайците: "Всички болести влизат през устата!".
Добре. Китайска му работа. Като яде пилешки крака и черва, ето до какъв извод е стигнало.
Но май изводът му е много точен, макар и простичък и китайски.
Ето на: имам атитела за токсоплазмоза. Била съм в контакт! Не е скоро, стара инфекция е, но съм била в контакт.
Септември 2005-та нямам токсоплазмоза, обаче съм бъкана с листериоза. Ми като ми е толкова малко мозъкът да ям миризливо козе сирене на забутан гръцки остров, така става. Знаете всички тук каква цена платих за това.
Декември 2006 имам стара токсоплазмоза. Стара, стара, ама се е случила в рамките на последната една година. Нямам котка. Нито съм галила чужда. Мен ме е страх от котки и седя надалеч. Куче гледах един месец през Юни. Едно простоналЮдно такова, тип-прахосмукачка, всичко обира по пътя си. Но уж ваксинирано, парфЮмирано, къпано, офъкано. Най-вероятно от неизмита салата- каза Гинка.
Мамка му! Все на мен! Човек ще рече, че се храня от кофите за боклук! Най-вероятно по време на морето в България. Ми аз се спуках да ям салата по заведенията! Ох, милата ми шопска! Ох, на кака сладките български домати! С очите си виждах как под разни навеси и сайвани я кълцат, в легени по земята се въргаля всичко, бездомни котки и кучета се мотат насам-натам, чакат да падне от някъде мръвка. И пак плЮскам! Ми гладна ли да седя? Нали уж витамини...
И статията за предварителните изследвания преди бременността да не мислите, че не съм я чела?! Чела съм я. То едно е да я прочетеш, друго- да се поучиш, а трето и четвърто- да вземеш да ги направиш тези изследвания. Ама аз нали не знаех кога ще забременея, само по лабораториите ли да вися?! Оправдания, оправдания...
Момичета, вие, които опитвате отскоро или от дълго време, моля ви, момичета! МОЛЯ ВИ! Внимавайте какво ядете! Внимавайте по какви заведения ходите, какви продукти поемате, какво купувате! И листериозата, и токсоплазмозата при мен са протекли без абсолЮтно никакви симптоми! Внимавайте, момичета! Замислете се! Поучете се от моите патила! Моля ви, внимавайте!
Мари